Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Hoe kan ik mijn e-mail automatisch laten forwarden?

6 antwoorden
  • Ik heb bij HCCnet een e-mailadres die ik automatisch wil laten forwarden naar mijn nieuwe e-mailadres bij XS4ALL. HCCnet biedt (nog)geen mogelijkheden om e-mail te laten forwarden. Hoe kan ik dit het beste doen?
  • als je een gewone email client gebruikt, bijvoorbeeld outlook express, dan kan je toch ook van meerdere adressen ophalen.
  • forwarden kan volgens mij alleen als die emailaccount dat ondersteund, bij gmail bijvoorbeeld kan ik dat zo instellen.
  • Heel gemakkelijk: Gewoon met berichtregels. Je account bij hcc handhaven en: [b:06588cb9fe]Als[/b:06588cb9fe] de regel Aan je hcc-adres bevat, [b:06588cb9fe]Dan[/b:06588cb9fe] doorsturen naar gewenste adres. Maar waarom die drukte, ook zonder die actie komt bij handhaving van je hcc-account de mail gewoon binnen. Zie ook reactie van Kid Jansen.
  • Ik wil eigenlijk automatisch de mail laten doorsturen naar xs4all,zonder tussenkomst van een mailprogramma ofzo!
  • Tja, en dat is alleen mogelijk als dat direct vanaf hccnet ingesteld zou kunnen worden, maar is daar helaas niet mogelijk. Er zijn trouwens meer dingen bij hcc e-mail waar ik nog niet zo enthousiast over ben. Ze beweren sinds kort een spamfilter te hebben, maar ik merk daar nog niet zo veel van, ook al heb ik hem ingesteld op het hoogste peil. Ik gebruik mijn hcc-adres helemaal niet meer, zodat wat er binnenkomt bijna altijd spam is. Ik filter het zelf naar een apart mapje, en daar komt helaas nog veel te veel troep binnen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.