Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

hyperlinks in windows me

Anoniem
teacher
10 antwoorden
  • Na omschakeling van inbel naar adsl werken op de tweede computer die onder windows me draait de hyperlinks niet meer. Op deze computer draaide eerst HetNet nu Planet.
    Ik heb bij de helpdesk van Microsoft gezocht, kan daar alleen maar iets vinden over windows xp

    Het gaat om de hyperlinks in Outlook

    Bedankt voor de hulp
  • gaat het via een router of anders? Firewall geinstalleerd? Netwerk werkt nog wel goed? Met andere woorden, geef is wat meer informatie… dan kunnen we je verder helpen.
  • Het gaat om een speedtouch router-modem van KPN met multi pc aansluiting. Er is vrees ik nog geen firewall geinstalleerd. Het netwerk werkt perfect.
    Ik weet niet zeker of bij die pc waar dus eerst HetNet als profider was een firewall abonnement genomen was. Ik weet niet hoe ik dat moet nakijken.
    Zo genoeg info
    Tonsche
  • Kijk is bij de tcp/ip instellingen van je netwerkkaart. Zorg dat daar alle ip adressen en de subnet op automatisch staan. Reboot je computer, en probeer het opnieuw
  • Bedankt voor je hulp, maar het lukt nog niet. Ik heb gekeken bij configuratiescherm, netwerk, TCP/IP, tab IP en daar stond automatisch aangeklikt. (dit was van 3comEtherlink XL 10/100)
    Vervolgens heb ik in de volgende regel waar stond TCP/IP inbeladapters gekeken en daar stond DNS uitgeschakeld.
    Kan het soms zo zijn dat er nu twee TCP/IP instellingen staan, een van de adsl en nog een van het klassieke inbellen?

    Als ik een hyperlink in de e-mail aanklik blijft het handje (cursor hangen) en moet ik met Contr-alt-del outlook verlaten
  • Wie kan me nog verder helpen?
  • probeer je urlmon eens opnieuw te reggen..

    t.
  • Ik heb geen idee wat ik dan moet doen. Zou je me dat willen uitleggen?
    Vast hartelijke dank voor de moeitje.
    Tonsche
  • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=116127&highlight=urlmon+regserv
  • Beste teacher,
    Hartelijk dank voor je advies. Uit de verschillende forumadviezen die je me stuurde zat er een bij van Ouwe rot derkdejong dat "de"oplossing was. Er ontbrak bij mij (pc van mn vrouw) in het hypertekst overdrachtsprotocol alleen maar "%1" Na verandering deden de hyperlinks het weer keurig.
    Ik vraag me wel af hoe zo iets plotsklaps kan verdwijnen, maar ja, het kan kennelijk.
    Even nog een andere vraag hoe kan ik lid worden van het anti senseofront?

    Groet en nogmaals hartelijke dank
    Tonsche

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.