Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Mail-Adres blokkeren

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,

  Een kennis van mij heeft waarschijnlijk een virus op zijn computer. Als ik mail van hem krijg is er een bestand bijgevoegd, en in de onderwerpbalk staat iets van virus acitve of iets in die trant.

  Deze mail heb ik nu al zeker 30x ontvangen binnen een paar dagen. Is het mogelijk om deze email, emailadres te blokkeren zodat ik niet steeds die mail hoef tegen te komen?

  Ik werk met outlook express 6.0

  Vast bedankt
 • Selecteer het mailtje en kies Bericht > Afzender blokkeren.
 • En waar staat die optie dan? Ik zie ze nl nergens!
 • [quote:089dc51585="JBS"]Selecteer het mailtje en kies Bericht > Afzender blokkeren.[/quote:089dc51585]Met deze oplossing wordt hij slechts in de map verwijderde items gegooid, maar je krijgt hem nog steeds binnen met alle nodige ergernis vandien. Berichtregels waarmee zulke berichten reeds voor het downloaden van de server worden verwijderd zijn in zo'n geval effectiever. Uitgaande van Outlllok Express: Menu Extra/Berichtregels/E-mail/Nieuw. Wijst zich vanzelf.
  Afzenderadres instellen en in middelste venster aanvinken: "Van de server verwijderen."

  Jan
 • dankje wel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.