Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Afbeeldingen op members.chello.nl

6 antwoorden
  • Ik ben weer aan m'n site aan het knutselen geweest (zie [url=http://members.chello.nl/~jkmschat/]hier[/url]) en dacht dat als de afbeelding op de zelfde server stonden ze misschien sneller zouden laden. Momenteel heb ik de afbeelding op [url=www.photobucket.com]PhotoBucket[/url] geplaatst, maar nu wil ik de afbeelding sowieso op de members.chello.nl host hebben alleen worden ze dan niet herkend. Het maakt niet in welke map ik ze zet, ik heb met [url=www.nvu.com]NVU[/url] de afbeelding gekoppeld maar geen resultaat. Hoe kan ik dit verhelpen? Ik wil de afbeelding graaf in het mapje "Grafx" hebben. Ik gebruiken [url=www.nvu.com]NVU[/url] en kladblok als editor en [url=www.smartftp.com]SmartFTP[/url] als FTP-programma.
  • Ik snap even niet wat je bedoelt... Ik neem aan dat je snapt dat voor gewoon afbeelding op je site uit de map die je wilt dit komt: [b:0e7e6ff6fd]<img src="JouMap/JouPlaatje">[/b:0e7e6ff6fd] Bijv op mijn site: (uitgebreid zodat hij klopt met W3C Standaard) [b:0e7e6ff6fd]<img border="0" src="images/W3C.bmp" alt="Valid HTML 4.01!" height="31" width="88">[/b:0e7e6ff6fd]
  • Nee als ik 'm gewoon op de server opload bijv: domein.nl/grafx/plaatje.gif staat íe daarniet... In het ftp-programma zie ik de afbeelding maar in de browser niet...
  • Dus als je een plaatje upload en dan naar http://members.chello.nl/~jkmschat/grafx/plaatje.jpg gaat doet hij niet? Dat is wel heeeel vaag. Dat is probleem met de server dus. Eigelijk kan dat niet... hij doet HTML bestanden wel maar plaatjes niet? :-?
  • controleer het gebruik van hoofdletters in de naamgeving van je bestanden
  • [quote:9b71ab51cb="neuf"]controleer het gebruik van hoofdletters in de naamgeving van je bestanden[/quote:9b71ab51cb]Vaak word de extensie van een bestand in hoofdletters gezet door of Paint of FTP-prog. Idd wel goede tip ja :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.