Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

automatisch aanvullen

5 antwoorden
  • Hallo, Hoe kan ik ervoor zorgen dat een inlognaam bij een formulier of stations die ik vaak invoer bij de site van de NS wordt ingevult? Ik heb alles aangevinkt bij 'automatisch aanvullen' maar dat schijnt niet te werken na herstarten van de browser..
  • je laat wellicht elke dag je geschiedenis wissen in ie? zie het tabblad na extra-internetopties-inhoud-knop autoaanvullen; daar wordt die link duidelijk gemaakt.
  • Nee, dat is niet het geval..
  • Hoi, Wil je dat het automatich wordt [b:bb337c84f5]ingevuld[/b:bb337c84f5]? [b:bb337c84f5]Aan[/b:bb337c84f5]vullen is namelijk wat anders dan [b:bb337c84f5]in[/b:bb337c84f5]vullen. ;) Met [url=www.maxthon.com]Maxthon[/url] is het wel mogelijk ingevulde webformulieren op te slaan, en de gegevens met een sneltoets in 1 keer in te laten vullen. Dit is denk ik meer in de buurt van wat jij bedoelt...
  • Aanvullen..invullen... Microsoft heeft het over 'aanvullen' ;) Nee, ik hou het liever nog even bij Internet Explorer. Heb namelijk iets van een half jaar Firefox geprobeerd maar merk dat pagina's toch vaak fout of 'anders' worden weergegeven. Dat wil ik dus niet meer..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.