Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Speedlinq of Compuserve

4 antwoorden
  • Hallo forummers, Ik ben opzoek naar een internet abbonement met een maxium van 25 euro per maand aan kosten. Nou heb ik al gekeken op de adsl vergelijkingssites en daar kwamen er 2 het beste uit: Speedlinq All-in 5120 met 5120/1024 Kbit/s en een Fair use policy http://www.speedlinq.nl/php/product.php (bovenste) en Compuserve met 5120/768 Kbit/s en geen datalimiet (is eigenlijk ook een fup) http://www.compuserve.nl/ledenservice/breedband/breedbandadsl.asp (de 2e) Maar welke van deze 2 providers is het beste? Ook zit ik me een btje af te vragen wat het verschil is tussen de All-in en de X-tra abbonementen bij speedlinq (behalve de snelheid dan) Alvast bedankt!
  • Ik krijg bij compuserve altijd een beetje nare smaak in de mond. Kan zijn dat ze hun leven gebeterd hebben. Maar vroeger betaalde je gewoon erg veel, en je kreeg er weinig voor terug.
  • Hoewel ik nooit problemen heb gehad met CompuServe raad ik t toch af vooral vanwege de hoge kosten. Lees ook even de kleine lettertjes: er staat TIJDELIJK 5x zo hoge snelheid, dus tis de vraag hoelang je daar plezier van hebt. Bij Compuserve heb ik nu ook FUP, daar heb ik echt geen last van, ik download veel, maar nog geen problemen mee gehad. Overigens, hoe zit dat precies. Het is toch dat je niet meer dan t gemiddelde ofzo mag. Maar als iedereen dan onder dat gemiddelde zit, dan daalt t gemiddelde weer, etc, tot er nix over blijft :-?
  • Ja het zou inderdaad kunnen dat die snelheid maar tijdelijk is maar dat lijkt me aan de andere kant tog ook weer niet, want dan heb je ook weinig redenen om die te nemen. Mij lijkt het abbonement van speedlinq wel de beste keuze en zo te horen is het ook de betere provider. Alleen wat nou het verschil is tussen de X-tra en All-in abbonementen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.