Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

postvak uit zit vast

7 antwoorden
  • Help. Er zit een bestand met (een beetje te grote) :oops: bijlage in mijn postvak uit van office outlook. Ik krijg hem niet verwijderd. Hij doet nl niets vertraagt alles. Ik wil hem weg hebben maar dat lukt niet. Wie kan me helpen dit bestand te verwijderen. Jan
  • Als je het mailtje selecteert en je drukt op DEL, gaat het mailtje dan niet naar je verwijderde items? En Shift-DEL werkt ook niet? Dan zou die dus permanent verwijderd moeten worden.
  • Okay Maar hoe doe ik dat? Jan
  • Als je het mailtje zeker niet meer nodig hebt, doe je het volgende om het te verwijderen: * Selecteer het mailtje door er 1x met links op te klikken * Houd daarna de Shift ingedrukt * Druk daarna op Delete * Er komt een melding in beeld of je het e-mailtje permanent wil verwijderen. Beantwoord deze vraag met JA. En het mailtje zal verwijderd worden.
  • Kan niet openen, wordt al verzonden krijg ik als antwoord. Ik denk dat de fout ligt in het feit dat ik het bestand zelf al van mijn harde schijf heb verwijdert. Kan dat?
  • [quote:dc1e9996c5="dorus"]Kan niet openen, wordt al verzonden krijg ik als antwoord. Ik denk dat de fout ligt in het feit dat ik het bestand zelf al van mijn harde schijf heb verwijdert. Kan dat?[/quote:dc1e9996c5] Zou misschien kunnen want de mail is iig nog niet verzonden. Staat het bestand nog in de prullenbak? Zet het bestand dan ff terug, en probeer daarna hetzelfde zoals in mijn vorige post.
  • Je kan het verzenden ook stopzetten, misschien helpt dat? * klik op "Alles verzenden en ontvangen". * Klik op stoppen * probeer het mailtje nu te verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.