Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook Express 6.0 versus Outlook 2003

3 antwoorden
  • Omdat ik ook met office 2003 werk adviseert de een mij om dan ook met outlook te werken terwijl anderen dat weer juist afraden en adviseren om met outlook express 6.0 te blijven werken. De enige argumenten die ik hoor van het is makkelijker of juist niet en zo. Niet echt onderbouwd. Wie kan mij de echt de verschillen goed uitleggen (behalve kalenderfunctie) of wie heeft hier ervaring mee?
  • Dat hangt heel erg af van je email gebruik, en wat je allemaal verwacht van het programma. Outlook is veel uitgebreider, maar dat gebruik ik allemaal toch niet. Als je van simpel houdt, je stuurt een paar mailtjes per dag en krijgt er een paar per dag dan zou ik gewoon voor Outlook Express gaan. Gebeurd dit allemaal in grotere hoeveelheden, heb je een heel erg grote contacten lijst, gebruik je het ook als agenda of gebruik je het veel zakelijk en wil daardoor ook meer opties dan zou ik Outlook nemen.
  • Microsoft heeft het al voor je op een rijtje gezet, zie http://www.microsoft.com/netherlands/thuisgebruikers/tipstrucs/outlook/outlook.aspx

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.