Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

kan sommige e-mails niet ontvangen

5 antwoorden
  • Ik kan in Outlook Express sommige e-mails niet ontvangen. Weet iemand een oplossing? ( ik heb windows XP , internet explorer 6 en outlook express ( laatste versie)
  • Zoek eerst naar algemene kenmerken van het soort e-mail dat je niet kan ontvangen: - De grootte - Wel of geen bijlage - De afzender enz. Als je weet welke soort e-mail je niet kan ontvangen kan je vraag misschien beantwoord worden. Zonder details is het onmogelijk om een goed antwoord te geven.
  • [quote:7ad5e096a9="HermanH"]Zoek eerst naar algemene kenmerken van het soort e-mail dat je niet kan ontvangen: - De grootte - Wel of geen bijlage - De afzender enz. Als je weet welke soort e-mail je niet kan ontvangen kan je vraag misschien beantwoord worden. Zonder details is het onmogelijk om een goed antwoord te geven.[/quote:7ad5e096a9] Ok, dat zal ik eens nagaan.
  • [quote:e0487542f0="opip"][quote:e0487542f0="HermanH"]Zoek eerst naar algemene kenmerken van het soort e-mail dat je niet kan ontvangen: - De grootte - Wel of geen bijlage - De afzender enz. Als je weet welke soort e-mail je niet kan ontvangen kan je vraag misschien beantwoord worden. Zonder details is het onmogelijk om een goed antwoord te geven.[/quote:e0487542f0] Ok, dat zal ik eens nagaan.[/quote:e0487542f0] Ik weet wel dat het om korte berichten gaat, zonder bijlage en van enkele prive-personen. Van bedrijven, instellingen en van mijn provider ontvang ik ze wel en ook helaas veel spam.
  • Hebben deze personen een gemeenschappelijk kenmerk? Bijvoorbeeld dat zij aangesloten zijn bij 1 provider? (zelfde @......) of zelfde stukje naam in de mail? Mogelijk is dan in je instellingen de desbetreffende mail geblokkeerd. Kijk eens onder [b:22a5f11aad]Extra[/b:22a5f11aad] in de menubalk, bij [b:22a5f11aad]Berichtregels... [/b:22a5f11aad]of daar regels zijn opgenomen o.a. bij [b:22a5f11aad]Afzender blokkeren...[/b:22a5f11aad]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.