Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Kan Messenger 7.5 niet installeren

4 antwoorden
  • Ik gebruik win XP en heb nu messenger 7.0 erop. Nu heb ik 7.5 geinstalleerd en bij het intypen van mijn emailadres gaat het al erg traag, het wachtwoord doet hij wel snel. Dan krijg ik de melding; het aanmelden bij messenger is mislukt omdat de service tijdelijk niet beschikbaar is, probeer het later opnieuw. Maar ik heb dit al meerdere dagen geprobeerd. Ook geeft hij de volgende melding bij Extra, Opties, Verbinding: Je hebt momenteel GEEN verbinding met .NET messenger service. Vreemd dat ik 7.5 dus niet kan installeren, ik ben hier al een hele tijd mee bezig maar het lukt niet. Weet iemand hoe het wel lukt of waar dit aan ligt?
  • [quote:91e0e2c20b="Marleen11"]Ik gebruik win XP en heb nu messenger 7.0 erop. Nu heb ik 7.5 geinstalleerd en bij het intypen van mijn emailadres gaat het al erg traag, het wachtwoord doet hij wel snel. Dan krijg ik de melding; het aanmelden bij messenger is mislukt omdat de service tijdelijk niet beschikbaar is, probeer het later opnieuw. Maar ik heb dit al meerdere dagen geprobeerd. Ook geeft hij de volgende melding bij Extra, Opties, Verbinding: Je hebt momenteel GEEN verbinding met .NET messenger service. Vreemd dat ik 7.5 dus niet kan installeren, ik ben hier al een hele tijd mee bezig maar het lukt niet. Weet iemand hoe het wel lukt of waar dit aan ligt?[/quote:91e0e2c20b] Hoi, Dat hij dit zegt klopt, omdat je ook niet bent ingelogd omdat dit nu juist je probleem is. Ga nog eens naar de opties, en klik op geavanceerde instellingen, en doe daar eens de tcp test, soms zegt hij waarom het niet gaat.succes.
  • Oke ik ga het zo even testen
  • Heb het al opgelost!! :D Ik heb Acer zelf gemaild en ik moest een zip file downloaden, kon vanaf hun site. En dat bleek een (beveiligings)patch te zijn....moet je ook maar net weten he...maar goed ik ben blij en 7.5 doet het nu!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.