Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

verandere website adres

13 antwoorden
 • Gisteren belde nij een vriend en vroeg me of het mogelijk was zijn website adres, hij gebruikt webruimte van zijn provider, te veranderen. Nu heb ik daar iets over gelezen en ik weet, dat het kan. Maar ik ben vergeten hoe. Kan iemand helpen ?
 • [quote:37ec6874e8="werner gerth"]Gisteren belde nij een vriend en vroeg me of het mogelijk was zijn website adres, hij gebruikt webruimte van zijn provider, te veranderen. Nu heb ik daar iets over gelezen en ik weet, dat het kan. Maar ik ben vergeten hoe. Kan iemand helpen ?[/quote:37ec6874e8] Welke provider gebruikt hij?
 • Hij gebruikt upc Zijn adres begint met: http://members.ams.chello.nl/...........
 • Het webadres kun je niet veranderen. Maar ik weet ook, dat er een website bestaat, waar je gratis een naam kunt kiezen, tenmiste als deze vrij is. Wat er dan in feite gebeurd is, dat wanneer iemand het door jouw gekozen adres opzoekt je doorverbonden wordt naar naar http://members.ams.chello.nl/..... Dat is in feite alles. Maar waar vinden we deze website.........ik heb er naar gezocht en kan het nieeeeeeet vinden.
 • http://www.dot.tk ofzo?
 • Of http://www.nl.nu/ Of http://www.kickme.to/ Of http://CJB.net Gewoon, kwestie van [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=URL+redirection&btnG=Zoeken]zoeken[/url]
 • Hou er wel rekening mee, dat je vaak een sloot reklame meekrijgt. Je kunt ook een domein registreren, en die laten forwarden naar het adres. Of gewoon een account bij een hosting provider nemen natuurlijk. Dat is sowieso de weg te gaan bij een serieuze site.
 • Joynic.com, heb je de keuze tussen de domeinnamen: http://www.Your-Name.us.tt http://www.Your-Name.uk.tt http://www.Your-Name.co.uk.tt http://www.Your-Name.me.uk.tt http://www.Your-Name.org.uk.tt http://www.Your-Name.ca.tt http://www.Your-Name.au.tt http://www.Your-Name.com.au.tt http://www.Your-Name.eu.tt http://www.Your-Name.de.tt http://www.Your-Name.at.tt http://www.Your-Name.co.at.tt http://www.Your-Name.ch.tt http://www.Your-Name.fr.tt http://www.Your-Name.nl.tt http://www.Your-Name.it.tt http://www.Your-Name.es.tt http://www.Your-Name.be.tt En je kunt de reclame zelf in-en uit stellen, dat het Membersadres van Chello tevoorschijn komt of gewoon dat domein.. ik heb het ook met veel sites van me en het bevalt me prima..
 • Je hebt een .NL domein voor 9 euro per jaar, dus zonder reclame en staat een stuk beter.
 • Waar dan? Lijkt me wel wat. Nu we het er toch over hebben: ik heb een xs4all.nl/~enz webnaam en wil die wel vervangen door harkesmits.nl of harkesmits.eu. Hoe gaat dat in zijn werk? Aanvragen bij de goedkoopste en dan bij xs4all aanmelden oid? Ben bezig met een website (van scratch) maar stel die nog niet bloot aan een site check:wink: ! Groet, Harke
 • [quote:739502d1da="Harke Smits"]Waar dan? Lijkt me wel wat. Nu we het er toch over hebben: ik heb een xs4all.nl/~enz webnaam en wil die wel vervangen door harkesmits.nl of harkesmits.eu. Hoe gaat dat in zijn werk? Aanvragen bij de goedkoopste en dan bij xs4all aanmelden oid? Ben bezig met een website (van scratch) maar stel die nog niet bloot aan een site check:wink: ! Groet, Harke[/quote:739502d1da] Indien je het onder je xs4all.nl webspace wil doen, dien je het domein bij hun te registreren. Maakt het je verder niks uit waar je site komt te staan, dan kun je kiezen uit duizenden hosting providers (en tjes). Hiertussen zijn best een aantal met absurd lage jaar tarieven (12 eurie en lager) vragen. Echter veel van deze massa providertjes zijn dermate brak, dat je site zomaar wekelijks enkele uren eruit kan liggen. Maw.. wel je goede uptime? = dokken. :wink:
 • communicatie en hosting dan maar. Overigens kan je bij elke willekeurige registrar een domein aanvragen, en die laten doorverwijzen naar je xs4all adres. t.
 • [quote:f0d6cc7fc8="teacher"] Overigens kan je bij elke willekeurige registrar een domein aanvragen, en die laten doorverwijzen naar je xs4all adres. t.[/quote:f0d6cc7fc8] Zal lang niet overal zo gemakkelijk gaan (ivm missen van hosting dienst = inkomsten). Verder een redirect is best wel lame, als je het mij vraagt. Een rechtstreekse connectie met een webserver, ipv via een andere webserver is wel zo netjes. (daarbij heb je het probleem van e-mail e.d. nog niet eens meegerekend) :wink: Maargoed, er zullen wel providers zijn, die daar geen problemen mee hebben.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.