Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

O.Express probleem;weergave standaard mail.

6 antwoorden
  • Hallo computer vriend(inn)en, Ik gebruik express met veel plezier. Heb een standaard mailtje gemaakt en opgeslagen als standaard design voor mijn mail. Nu vond een kennis dit ook mooi voor haar zaakje. Dus een standaard mailtje gemaaakt. Tot zover alles prima, maar wanneer ik deze open dan opent de standaard mail als een ontvangen mail i.p.v. een nog te versturen mail. Nu moet ze iedere keer eerst op doorsturen klikken, voordat ze de juiste weergave ziet (onderwerpregel, geadresseerde enz). vermoedelijk staat er een instelling verkeerd, maar welke? groetjes Ronald voorbeeld pic, het standaard mailtje opent zonder de adres en onderwerpregel. Waarom opent ie niet in de schrijf modus? [img:f6fc91c0eb]http://home.hetnet.nl/~rhooijer/pic/express.jpg[/img:f6fc91c0eb]
  • Is het mailtje opgeslagen als mail (.eml) of als briefpapier (.html)?
  • als eml, maar dat is op mijn thuiscomputer niet anders. Daarom begrijp ik het verschil ook niet
  • Staat de mail bij Concepten of in de Postvak in?
  • Geen van beide. Hij staat gewoon in mijn documenten. Een concept email ben je namelijk kwijt wanneer deze is verzonden. Een standaard eml kun je keer op keer gebruiken.
  • Je kunt dit oplossen door de volgende regel met notepad bovenin het eml-bestand te zetten: [code:1:3170464504]X-Unsent: 1[/code:1:3170464504] Als dit nog niet werkt, zet dan de volgende waarde in het register: [code:1:3170464504]Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_HONOR_XUNSENT_IN_FILE] "msimn.exe"=dword:00000001 [/code:1:3170464504] Succes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.