Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

melding over comprimeren uitzetten

Anoniem
sjouwer
7 antwoorden
  • De laatste tijd krijg ik steeds de vraag of ik mijn mails wil comprimeren als ik OE afsluit. Kan ik dat op een of andere manier uitschakelen?
    Marij
  • je kan dat beter niet uitzetten, maar laten doen

    bij het verwijderen van de emails uit oe gaat eigenlijk het bericht niet weg maar gemerkt worden met is verwijderd

    bij het comprimeren wordt de verwijderde berichten echt verwijderd, en krijg je weer kleine bestanden
  • [quote:3edee2f155="sjouwer"]je kan dat beter niet uitzetten, maar laten doen

    bij het verwijderen van de emails uit oe gaat eigenlijk het bericht niet weg maar gemerkt worden met is verwijderd

    bij het comprimeren wordt de verwijderde berichten echt verwijderd, en krijg je weer kleine bestanden[/quote:3edee2f155]

    Wil je hiermee zeggen dat "comprimeren" [b:3edee2f155]alleen[/b:3edee2f155] slaat op de verwijderde berichten, en niet op de berichten in POSTVAK IN en alle andere aangemaakte mappen?

    Als ik berichten verwijder in de map Verwijderde Items, dan worden ze toch definitief verwijderd?

    Marij
  • ja en nee, het lijkt erop of ze niet meer in de map verwijderde items staan als je hebt ingesteld dat die mapmoet worden leeggemaakt bij afsluiten van oe6 bijvoorbeeld.
    je ziet ze niet want ze worden niet meer weergegeven, maar ze zitten d´r nog wel, kijk maar eens naar de omvang van verwijderde items.dbx in de verkenner…
    volg dus de goede raad van sjouwer: comprimeer!
  • [quote:c81b9d7856="derkdejong"]ja en nee, het lijkt erop of ze niet meer in de map verwijderde items staan als je hebt ingesteld dat die mapmoet worden leeggemaakt bij afsluiten van oe6 bijvoorbeeld.
    je ziet ze niet want ze worden niet meer weergegeven, maar ze zitten d´r nog wel, kijk maar eens naar de omvang van verwijderde items.dbx in de verkenner…
    volg dus de goede raad van sjouwer: comprimeer![/quote:c81b9d7856]

    Ja, ik weet dat de bestanden als maar groter worden. Soms maak ik mappen leeg om ze dan te verwijderen, waardoor er nieuwe mappen worden aangemaakt.

    Als ik gecomprimeerde mails weer wil openen, gaat dat niet extra tijd kosten?

    Marij
  • neen.
  • [quote:2c8387ddf7="derkdejong"]neen.[/quote:2c8387ddf7]

    Kort maar krachtig :lol:
    Dank je
    Marij

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.