Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook herinneringen vertragen de boel

3 antwoorden
  • Een XP Pro machine met Outlook 2003, aangemeld op een Windows 2000 domein met Exchange 2000, vertoont de laatste tijd het volgende probleem: Zodra er een venster moet verschijnen met herinneringen, blijft de boel hangen en reageert Outlook niet. Na een minuut verschijnt alsnog het herinneringenvenster en doet alles het weer normaal. Ik heb Office al een keer opnieuw geinstalleerd en de laatste updates zijn ook geinstalleerd. Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand zou kunnen zijn?
  • Zelf heb ik het programma niet maar ik denk dat je ook hier wel een optie hebt om de herinnering uit te schakelen :lol:
  • Herinneringen uitschakelen is natuurlijk geen optie... Aan dit soort antwoorden heb ik natuurlijk niks, reageer dan niet... Het probleem is inmiddels opgelost. De betreffende gebruiker had een geluidje gedefinieerd die afgespeeld moet worden bij een herinnering. Dit geluidje staat in zijn home-directory op de fileserver, maar hij heeft een UNC-pad naar het bestand in Outlook staan. Twee weken geleden heb ik een nieuwe fileserver geplaatst en het pad naar het geluidsbestandje is natuurlijk nooit aangepast...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.