Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

OE6 Mail versturen op bepaalde datum

4 antwoorden
  • Kun je in OE6 een mail aanmaken, die automatisch op een specifieke datum verzonden wordt? Of met een hulpprogramma? In dit geval kan ik mij redden met mijn Hotmail, om tijdens mijn vakantie de betreffende mail te versturen, maar deze vraag borrelde opeens bij mijn vrouw op en ik vond het wel een intrigerende vraag.
  • Als je het mailtje klaar zet probeer dan eens met Windows Taken Planner (onder bureau accessoires)dat hij outlook express opstart en als je die zo instel dat hij meteen na het opstarten de mail verzend? Dit zou dan een keer kunnen gebeuren als je de mail vanaf het concept in de uit map plaats. Waarschijnlijk kun je ook wel een outlook script maken en die door Windows Taken Planner laten runnen. Je zou dan voor elke mail een scriptje op het bewuste tijdstip moeten laten draaien. Google daar maar eens op, vast wel iets te vinden.
  • Bedankt voor je reaktie. Is inderdaad een optie, maar al lezende realiseer ik mij, dat de PC de hele vakantie staat te draaien. Niet helemaal de bedoeling. Wordt dus Hotmail of Kaartenhuis met opgaaf van datum van versturen.
  • Waarschijnlijk kun je je pc ook met de Takenplanner telkens aan en uit laten zetten en dan die scripts draaiien voor de mail.... effe testen...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.