Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Spotnet probleem (903)

7 antwoorden
  • Een paar dagen geleden is mijn virusscanner verlopen en heb nu de freeware van AVG 2012 erop gezet en sinds nu steeds het volgende in beeld tijdens opstarten spotnet : an attempt was made to access a socket in a way forbidden by its access permissions 903 Wat kan ik nu het beste doen om spotnet weer te gebruiken ?
  • zit je toevallig op caiway dan helpt wellicht: http://www.snelrennen.nl/forum/index.php/topic,369.15.html?PHPSESSID=6bjffm24m9ok6uvhsd1db2bcu1 ik vond ook: Start, uitvoeren, cmd, netsh winsock reset Herstart de computer
  • Probleem is opgelost,het was de firewal van AVG !!!
  • merkwaardig: hier ook avg 2012 free, maar daar zit geen firewall in. hoe dan ook: fijn dat het is opgelost!
  • Als je het programma van avg opent staat daar in het overzicht firewall actief. Als je dat even aan klikt en dan bij geavanceerde instellingen onder in beeld dan krijg je een lijst van toepassingen,even naar beneden scrollen tot je spotnet tegen komt.Achter de toepassingsnaam spotnet staat toestaan daar even op klikken als dat niet het geval is en dan even veranderen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt of dat ik duidelijk genoeg ben geweest.
  • zoals gezegd, hier staat geen firewall in avg 2012 free, ook niet te vinden met behulp van jouw aanwijzingen. ik vermoed dat je bij het installeren erin getuind bent, en dat je toch een probeerversie van de te kopen avg hebt geïnstalleerd. dat invulrondje zit goed gecamoufleerd.... enfin: zodra avg gaat mekkeren om je creditcardnummer, even de boel helemaal eraf, en dan zorgvuldig lezend(!) de freeware opnieuw downloaden en installeren. :wink:
  • De probeer versie verloopt over 28 dagen......staat onder in beeld !!! Deze topic kan voor mij gesloten worden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.