Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

bestaande aliassen mee naar outlook

6 antwoorden
  • ik heb meerderen aliasen op mijn hotmail account. (zoals voor school, werk en internet gebruik) ik had me hoofd mail adres al overgezet maar toen kwamen me aliasen niet mee. hoe kan ik deze over krijgen ? veder moet ik nu overal mijn mail adres gaan veranderen van hotmail.com/live.nl naar outlook.com
  • Zoeken ik moest het ook allemaal uitzoeken , hoe het werkte. Rechtsboven tandwiel klikken, en dan meer email instellingen. Heb gewoon mijn live. nl / home.nl en gmail.com er in staan. Dus niks veranderen in outlook.com.
  • waar dan precies want bj mij zie ik het er niet bij staan maar mischien kijk ik verkeerd
  • Rechtsboven heb je naam staan, en daarvoor een tandwiel. Daar klik je dan op, ga dan naar meer e-mailinstelling. Opklikken. Dan krijg je account beheer. zie dit Account beheren Accountgegevens (wachtwoord, adressen, tijdzone) E-mail verzenden/ontvangen van andere accounts Dan klik je op e-mail verzenden/ontvangen van andere accounts. En daar voeg jedan 1 voor 1 je andere accounts toe.
  • ja daar staan mijn acounts waar ik ook werkelijk mee kan in loggen. (kan ook niet inloggen met mijn aliasen) maar op hotmail kon ik van uit mijn eigen mail wel van uit die mails sturen en ontvangen
  • Outlook aliassen weet ik niets van, heb ik niet. Maar als het goed is dan als je een mail verzend. Dan klik je op bovenaan op nieuw, krijg je de venster waar je de mail kunt beschrijven. Maar als het goed is dan staat links bovenaan je naam + email-adres. En daar achter staat dan als het goed is een vtje. Klik daar op en je heb dan ook de andere email-adressen die je toegevoegd heb.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.