Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

geen nieuwsgroepen met concept-ict

5 antwoorden
  • ik ben van ziggo overgestapt op Concepts ict glasvezel met een abbo van 500/500 Mb internet maar nu kan ik geen films downloaden via nieuwsgroepen omdat concepts het gebruik van binaries niet ondersteund wel super snel kunnen downloaden , maar niet via nzb [vreemd] het lukt mij ook niet via spotnet ed ik vul daar in news.concepts.nl kan wel verbinding maken en hij laad ook wel alles wat er aangeboden word in spotnet , maar kan niet downloaden hoe krijg ik het nu voor elkaar om gewoon weer te kunnen downloaden dmv nieuwsgroepen ik vraag niet om een betaalde nieuwsserver.
  • [quote:2b6a36642f]ik vraag niet om een betaalde nieuwsserver[/quote:2b6a36642f] :roll: Dan had je beter moeten lezen toen je besloot over te stappen naar ICT Concepts.
  • tja als je niet beter weet en alleen naar de snelheid van het internet kijkt en het aanbod van tv om daarvoor de hele[schamele]site die ze hebben door te spitten moest ik echt daarvoor sites van derden aanvragen om te kunnen zien dat concepts geen newsgroepen hebben maar vanaf 1 juli gaat concepts over op kpn misschien heb ik dan wel geluk
  • Jammer dat ze overgenomen worden. Ik heb een tijdje Concepts ICT gehad en was er zeer tevreden over: Een normaal telefoonnummer en een medewerker aan de lijn die WIST waar hij het over had !. Helaas boden ze geen onbeperkt bellen, toen ben ik overgestapt.
  • dat onbeperkt bellen is er nu wel en heb ik ook voor net iets meer dan 5 euro pm heb ik onbeperkt bellen naar alle vaste nummers

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.