Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Google- inactiviteitsvoorkeuren is uitgeschakeld

Had "Google+" op desktop staan. Wilde dit verwijderen. Weet niet of ik dit goed gedaan heb. Als ik mijn account bekijk krijg ik onderaan de melding "Inactiviteitsvoorkeuren is uitgeschakeld". Betekent dit, dat de rest van Google, zoals gmail, picasa gewoon doorgaat? Waar kan ik zien of "google+" goed is verwijderd? Johan59

0 antwoorden

    Beantwoord deze vraag

    Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

    Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.