Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

wordbijlage automatisch openen in Outlook 2003 (sp3)

3 antwoorden
  • Al heel lang krijg ik e-mails in Outlook 2003 met een WORD-bijlage. Die wordt nooit automatisch geopend (beveiligingskwestie) Het zijn echter altijd veilige bestanden) en daarom zocht ik naar een mogelijkheid om de bijlage automatisch te openen bij het openen van de mail. Die vond ik in [url]http://www.dezaak.nl/open-e-mailbijlagen-probleemloos-in-outlook-1711260.html[/url] Onbegrijpelijk dat daar niet de extensie .doc en .docx tussen staat. Ik ben dus weer terug bij af... Heeft iemand een idee?
  • Oh ja....ik ben er nog steeds niet achter waarom er telkens een vervelend advertisementblok verschijnt onder elk topic dat ik start!..
  • [quote:50f1be1e3d]Al heel lang krijg ik e-mails in Outlook 2003 met een WORD-bijlage. Die wordt nooit automatisch geopend (beveiligingskwestie) Het zijn echter altijd veilige bestanden) en daarom zocht ik naar een mogelijkheid om de bijlage automatisch te openen bij het openen van de mail. Die vond ik in http://www.dezaak.nl/open-e-mailbijlagen-probleemloos-in-outlook-1711260.html Onbegrijpelijk dat daar niet de extensie .doc en .docx tussen staat. Ik ben dus weer terug bij af... [/quote:50f1be1e3d] Ik googlede verder en vond een andere tip: Het blokkeren van het automatisch downloaden van afbeeldingen stoppen. (Daar staat ook het deblokkeren tussen) [url]http://office.microsoft.com/nl-nl/outlook-help/het-blokkeren-van-het-automatisch-downloaden-van-afbeeldingen-stoppen-HP007310739.aspx[/url] Ik volgde de werkwijze om DE AUTOMATISCHE BLOKKERING TE STOPPEN, en dan VOOR ALLE HTML-berichten. Maar ook dit heeft geen succes! Iemand nog een ander idee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.