Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook XP doet irritant!

6 antwoorden
  • Haihai! Het zit zo... Ik haal in MS Outlook XP mijn mail binnen. Ik heb 5 accounts, twee van mijn website en drie van HetNet. En nou doen af en toe twee van die HetNet accounts moeilijk! Dan krijg ik een popup waar ik mijn wachtwoord en username in moet voeren! Maar dat doen ze dus niet altijd! Soms halen ze gewoon m'n mail binnen Outlook checkt mijn mail elke minuut en meestal na een uur ofzo beginnen die popups te komen. En als ik dan op OK klik komen ze gelijk weer. Als ik Cancel klik blijven ze ongeveer 5 minuten weg voordat ze weer komen! Echt irritant!! Ligt het nou aan Outlook of aan HetNet en wat kan ik er aan doen?? Thx :grin:
  • [img:cfa9c965fb]http://www.jelleonline.nl/popup.jpg[/img:cfa9c965fb]
  • Gooi outlook er af en gebruik outlook express. Ik neem aan dat je ook win-xp er op hebt staan. 90% gegarandeerd suk6.
  • Helaas, ik heb Windows 2000 en Outlook Express doet het ook! En ik gebruik Outlook omdat ik daar mijn Palm mee sync. :grin: Nog meer suggesties?
  • klik eerst maar een 'save password' aan. Daarnaast zal het zo zijn dat HetNet met onderhoud bezig is o.i.d. Het kan namelijk niet zo zijn dat ie het eerst wel, dan niet en dan weer wel goed doet.
  • [quote:c85513b8c6] Op 2002-01-21 00:49, schreef Wiep Corbier: Het kan namelijk niet zo zijn dat ie het eerst wel, dan niet en dan weer wel goed doet. [/quote:c85513b8c6] Jah idd! Dat vond ik ook al zo vaag! Trouwens, als ik in mijn 'E mial accounts' kijk staat er overal 'Save Password' aangevinkt...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.