Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

inbellen bij provider verplicht

4 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een e-mail/internetprovider (pop mail) waarbij ik ook via een andere provider mijn mail kan checken (als het bijv heel erg moeilijk is om in te bellen wegens drukte oid) Wie weet raad? Bij voorbaat dank
  • de meeste providers blokken dit ivm spam maar er is altijd nog: http://www.twigger.nl t.
  • Lezen geeft volgens mij eigenlijk nooit problemen. Ik kan in ieder geval via mijn kabelaansluiting de popmail van meerdere providers lezen. Verder kun je hier ook hotmail voor gebruiken, die geeft je ook de mogelijkheid om van max. 4 pop-adressen de mail op te halen. Het lijkt me eerder dat je een probleem krijgt bij het verzenden, de meeste SMTP-servers laten niet toe dat je mail verstuurd terwijl je vanaf een andere provider inbelt. Een mogelijke oplossing hiervoor is om zelf een SMTP-server te installeren. Kijk bijvoorbeeld [url=http://download.cnet.com/downloads/0-10069-100-1520349.html?tag=st.dl.10001-103-1.lst-7-4.1520349]hier[/url] voor een gratis SMTP-server voor op je eigen windowsmachine.
  • POP email kun je vrijwel altijd via een andere provider uitlezen. Versturen van email is een ander verhaal. Dit lukt doorgaans alleen via de SMTP server van de inbelprovider.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.