Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Video op internet

5 antwoorden
  • Hallo allemaal! Als iemand mij met het volgende wil helpen: graag! Ik wil het videosignaal uit een videorecorder (die een band afspeelt) direct op internet zetten, zodat er , net als bij een webcam, live videostreaming mogelijk is. Is dit haalbaar en zo ja, hoe? Volgens mij moet dit werken, aangezien een webcam hetzelfde principe is (alleen vervang je hier de webcam als zender door een videorecorder)... Alvast bedankt!
  • ehhh, video output naar tv-grab kaart in. dan met bijv. de windows media encoder het streamen naar je site. Denk wel dat je, om echt te streamen, een flinke verbinding en dito server nodig hebt... t.
  • Zou het in zo'n geval handig zijn om zelf een server te starten? Is dit moeilijk te realiseren of is het met de gemiddel unix/win2000 kennis te doen?
  • dat is heel goed te doen... anders neem je de simple webserver van analogX ofzo. Maar bedenk wel dat je een flinke dataverbinding nodig hebt, met isdn kom je er dus niet... t.
  • Hmmm heel erg bedankt voor het advies, nog een vraag: welke hardware zouden jullie daarvoor adviseren (redelijk, niet te dure server + een goede tv-kaart)?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.