Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Kabelfoon - wat zijn jullie ervaringen

3 antwoorden
  • We hebben ook eindelijk internet via de kabel in Gouda :roll: . Provider is Kabelfoon. Het premium abonnement lijkt me wel interessant. Maar wat zijn de ervaringen met deze provider. Ik heb wat forumberichten uit 2000 doorgelezen; daar werd ik niet echt vrolijk van. Is het tegenwoordig beter ? greetz, Ruud
  • [quote:7045f4c3fa="Daffy Disk"]We hebben ook eindelijk internet via de kabel in Gouda :roll: . Provider is Kabelfoon. Het premium abonnement lijkt me wel interessant. Maar wat zijn de ervaringen met deze provider. Ik heb wat forumberichten uit 2000 doorgelezen; daar werd ik niet echt vrolijk van. Is het tegenwoordig beter ? greetz, Ruud[/quote:7045f4c3fa] Woon zelf in Gouda (Bloemendaal) en heb het standaard tarief voor 27 euro per maand, in het begin werkte alles naar behoren maar de laatste 4 maanden is het droevig gesteld met de verbinding. Ergens in mei was er een storing van 10 dagen en ook nu gaat het nog niet naar wens, ik heb bij beginnersweb een bericht gepost hierover, zie www.beginnersweb.nl, Kijk bij zoeken en toets kabelfoon in en kijk dan bij ""broer2000" voor meer informatie. Succes!
  • niet gaan kutten en gewoon meteen het super-abbo nemen, als wij dat ook hadden gedaan had het een jaar ellende gescheeld. supeer-abbo heerst gewoon, down nu met ruim 100 kB/s. goed, kost 5 tientjes in de maand en de helpdesk service blijft kut, maar surfen gaat snel :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.