Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

geen uitgaande mail

5 antwoorden
  • sinds ik internet heb via de kabel kan ik geen uitgaande e-mail verzenden, ontvangen gaat prima, ik gebruik de instellingen van HCC, besturingssysteem is XP, wie weet wat er aan de hand is?
  • Staat je smtp goed ingevuld (de smtp van je kabel provider zeg maar)? t.
  • Je kunt inderdaad niet als je bij een andere provider als HCCnet ingelogd bent, mail versturen via de SMTP server van HCCnet. Dit is bij (bijna) alle providers zo om spam tegen te gaan. Als iemand van "buitenaf" honderden mails tegelijk aan het versturen is, is dat moeilijker te tracen als wanneer het binnen het eigen netwerk gebeurt.
  • betekent dit dat ik de uitgaande mail op een andere manier + ander e-mail adres moet versturen? of moet ik alleen de uitgaande mail bij accounts veranderen, ik wil wel graag mijn e-mail adres van de HCC voorlopig blijven houden
  • je moet bij uitgaande mail server idd je nieuwe smtp server invoeren. Wel kan je je "oude" adres als "reply to" (antwoord) adres blijven gebruiken... kijk (in OE) even bij extra, opties, accounts eigenschappen van account opvragen en dan de smtp veranderen en het antwoordadres... t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.