Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

site werkt niet goed,hoe uploaden?

3 antwoorden
  • Hi Ik heb een site in dreamweaver gemaakt. Ik gebruik WS_FTP om de site te uploaden,maar als ik de boel geupload heb en ik wil mijn site bekijken dan krijg ik alleen dit te zien http://members.lycos.nl/roverdepover/ Wat doe ik fout? Alvast bedank.
  • Het uploaden op zich is wel goed gegaan want je ziet daar de lijst met bestandsnamen. Alleen is het belangrijk dat je het bestand wat bij het intypen van het adres geladen moet worden index.htm OF index.html heet. Bij jou zie ik een bestand staan met de naam index.html.htm . Dat is dus niet correct dus als je die even hernoemt zal het waarschijnlijk wel werken... (of is dat niet de pagina die als eerste geladen moet worden?). Tot slot nog 1 tip: in page2.htm zie ik toevallig dat een plaatje niet geladen wordt (enm.jpg). Dat komt omdat de link verwijst naar [b:58b41b23bc]E[/b:58b41b23bc]nm.jpg in plaats van [b:58b41b23bc]e[/b:58b41b23bc]nm.jpg... Anders dan windows maakt het bij een website dus wel uit of je kleine of hoofdletters gebruikt. Het is verstandig om consequent kleine letters te gebruiken (voor de bestandsnamen EN de links).
  • Bedankt voor de reactie. Ik ben net nieuw in de wereld van websites,dus alle tips zijn meer dan welkom. Ik zal de hele zooi er weer af halen,en even alles goed doornemen. Groet Pover

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.