Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

welke upload-site?

5 antwoorden
  • Dit is vast al 1.000.000.000keer aan bod gekomen, maar ik vraag het nog ff een keertje! :) Waar kun je GRATIS een forum uploaden? Dus die alles ondersteund wat nodig is... en het liefst zonder banner ads (als dat nog kan tegenwoordig!) Groeten Anthony
  • Je zou [url=http://www.phpbb.com]phpBB[/url] kunnen nemen en dan b.v bij [url=http://www.tripod.lycos.nl]Lycos[/url] of [url=http://www.portland.co.uk]Portland[/url] Ik ben zelf op het moment bezig met phpBB en Lycos. Die heeft wel een banner die een x aantal seconden in beel blijft. EDIT: Ik zie in je sig dat je al een forum hebt... [i:40fe0c5d29]"Nieuws hier post je nieuws met betrekking tot onze school: het Baudartius College "[/i:40fe0c5d29] Staat die school in Zutphen? Dan zitten we bij elkaar op school :) Nu niet mee, want ik heb net m'n examens gehad...en geslaagd.
  • nee, dat forum is van een vriend van me! :) Ik ben daar mod! Maarja... dat forum is pas 2dagen in de lucht en er zijn dus bijna geen mensen! Maar iig bedankt voor je reactie!
  • Move "Webprogrammeren" => "Communicatie & hosting".
  • sorry bill! :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.