Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

mails uit postvak-in terugzetten

None
7 antwoorden
 • Er staan 2 grote Postvak IN mailbestanden in de Outlook Express directory.
  Mijn postvak IN is echter helemaal leeg. Hoe krijg ik die bestanden terug??

  Groeten,
  Myra
 • Via import kun je naar de directory browsen.
 • Dat gaat niet!
 • Ik heb er alle (!) vorige mails over dit onderwerp nog eens op nageslagen en trachten uit te voeren wat er staat, maar óf ik begrijp het niet óf het klopt niet wat er staat. Het zal wel op het eerste neerkomen….

  1. Ik heb in Windows/Application Data/Identities/{CB2E6680-53DA-11D6-9074-80B02C057D5D}/Microsoft/Outlook Express een 13-tal bestanden staan.
  De meeste hebben een Word-icoon (!)
  Tussen die bestanden staan 3 (!) Postvak-In bestanden, 1 x Verwijderde items en 1 x Verzonden items (ook allemaal met een W-icoon).
  In Outlook Express staat dus niets meer!

  Wie kan me in begrijpelijk Nederlands vertellen HOE IK DEZE ITEMS TERUGKRIJG in Outlook Express ? :(

  MET DANK!

  Myra
 • Kennelijk niet zo'n interssant onderwerp. Ik zit er nog steeds mee. Door een hoop geklooi staan er inmiddels vele postvak-in items in OE. Ik heb ze allemaal maar met een cijfer erachter benoemd om ze te scheiden. Oude berichten van maart staan nu in het huidige postvak IN. De nieuwere (en andere: verzonden - concepten enz) staan dus geparkeerd.
  WIE wil eraan beginnen…..?

  Groeten,
  Myra
 • Ik wil wel een poging wagen maar het is me nu alleen niet helemaal duidelijk of je al je e-mails weer terug hebt maar dat ze alleen in verkeerde mappen staan?
 • Misschien een paar dingen:
  - heb je verschillende identiteiten aangemaakt? bv 2, dat in de andere identiteit je postvak in bestanden staan, maar dat je niet in die identiteit zit.
  - Meerdere gebruikers op je pc?

  Maar als ik je nu goed begrepen heb, heb je dus 3 Postvak IN bestanden, die je allemaal in Outlook express wil krijgen in 1 map? Want ik denk dat dat errug moeilijk gaat worden…

  Spaans

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.