Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Datalimiet

None
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een vraagje. Ik heb een tijdje gezocht op www.planetinternet.nl om erachter te komen wat mijn datalimiet is voor het downloaden. Maar kon niets vinden…

  Even wat info–> ik heb een adsl-comfort pakket (mxstream) van planet internet dus.

  Wie weet of daar uberhaubt een datalimiet op zit en zo ja wat is dat dan?

  Alvast bedankt, K.
 • Er is een datalimiet, maar die is niet absoluut.
  [quote:b601dd34f2]
  Fair Consumption Policy

  Planet Internet hanteert voor haar onbeperkte Internet abonnementen een Fair Consumption Policy (FCP). Dit om excessief gebruik en daarmee dus misbruik van Internet bandbreedte tegen te gaan.

  Geldt er dan een limiet voor dataverkeer? Bij normaal verbruik (zowel verzonden als ontvangen Mbytes) hoeft een gebruiker niet bang te zijn dat hij een limiet zal overschrijden. Planet Internet is echter wel bevoegd om te beoordelen of een gebruiker onevenredig en excessief veel netwerkverkeer veroorzaakt, waardoor anderen hinder ondervinden.

  Mocht Planet Internet van oordeel zijn dat het hier inderdaad oneigenlijk gebruik betreft, dan zal Planet Internet de gebruiker hierop aanspreken. Indien een gebruiker hier niet op reageert dan kan dit leiden tot afsluiting van de dienst[/quote:b601dd34f2]
 • Ik dacht al dat ze zoiets handhaafde :)

  Bedankt voor je antwoord!
 • Had ik in ongeveer 5 minuten gevonden.
  En ben nog nooit eerder op die site geweest.
  Hoe moeilijk kan dat zoeken nou zijn?
 • hehehe

  Het heb alleen de grote lijnen van de pakketten bekeken. En bij het basis-pakket stond duidelijk een limiet van 2GB. Maar bij de overige pakketten kon ik zo snel geen limiet vinden.

  Clever-boy :wink:
 • Klanten service was sneller gegaan, algemene voorwaarden.
  http://web.planet.nl/klantenservice/voorwaarden/voorwaarden.html#c3
 • Had ik eigenlijk best even kunnen kijken ja!


  Maargoed: nogmaals bedankt :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.