Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Verzonden berichten ongedaan maken in Outlook?

None
13 antwoorden
 • Is het mogelijk om in MS Outlook 2002 e-mailberichten te annuleren die per abuis al geactiveerd zijn met de 'verzenden'button. En zo ja, op welke manier.
  Dank voor het meedenken
 • Als ze al verzonden zijn, zijn ook echt verzonden: niets meer aan te doen dus…
 • Tenzij je op het moment van "verzenden" geen internetverbinding hebt. Dan staan ze nog in je outbox. Op het moment dat je een internetverbinding hebt gaat Outlook alle items in je outbox proberen te versturen.
 • staan ze nog in je "postvak uit" dan kan je ze gewoon selecteren en verwijderen…

  t.
 • ik had ooit eens gehoord dat je in Outlook wel reeds verzonden bestanden/berichten zou kunnen annuleren, zolang deze nog niet in de 'postbus' van de ontvanger zitten. Maar helaas, ik weet niet meer waar ik bovenstaande informatie vandaan heb gehaald.
 • [quote:2232f6adb3]Maar helaas, ik weet niet meer waar ik bovenstaande informatie vandaan heb gehaald.[/quote:2232f6adb3]
  Ik ook niet :o

  Berichten worden met de snelheid van licht verzonden.
  Moet je wel heeeeeeel snel zijn :lol:
 • OP een netwerk (binnen een bedrijf) kun je de mailtje als ze nog niet geopend zijn door de ontvanger terughalen. Waarschijnlijk heb je dit op het oog.

  Marc
 • Je kan inderdaad met bijvoorbeeld Groupwise de mailtjes terughalen, zelfs verwijderen uit de ander zijn postvak na ontvangst.

  Met Outlook is dit niet mogelijk.
 • Met Outlook is dit wel mogelijk, als je maar rechten hebt op die mailbox…
 • Wat bedoel je Leo met rechten op de mailbox? Dat ik in PostvakIn kan komen van de persoon waarheen ik bijvoorbeeld mijn mail heb gestuurd?

  Dat ik post terug kan halen binnen een bedrijf, weet ik. maar het gaat bij mij om het grotere geheel (de wereld).

  Robert
 • Op een Exchange server kun je inderdaad rechten krijgen op andermans mailbox. Ik zei dit als reactie op Wisja, die beweerde dat dit alleen met Groupwise kan (Groupwise is de Novell-uitvoering van Exchange).

  Als nu eenmaal de mail verstuurd is de boze buitenwereld in, kan deze niet meer geannuleerd worden. Als deze mail nog in de queue van jullie mailserver (Exchange, Groupwise, ander soort mailserver op het werk) staat te wachten om verstuurd te worden kan de mail nog eannuleerd worden.
 • leo, dank je wel voor de uitleg; ik denk dat ik dan inderdaad het annuleren van verzonden berichten heb gelezen in het kader van Excahnge.

  Gelukkig komt het niet vaak voor dat ik een bericht wil annuleren.

  In ieder geval iedereen bedankt voor de reacties.

  Robert
 • Hey Leo,
  Je hebt natuurlijk helemaal gelijk, maar ik was hier al een beetje uitgegaan van de "hele wereld" zoals dat werd genoemd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.