Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Een site wordt niet gevonden, door de andere providers wel

5 antwoorden
  • Hallo, Het volgende internet-probleem houdt me nogal bezig. Wat kan er de oorzaak van zijn dat de site: www.nfn.nl bij mij [b:a45842aa5b]niet[/b:a45842aa5b] kan worden gevonden als ik inbel bij Pretium Telecom, terwijl dezelfde site zeer vlot wordt gevonden en doorgegeven als ik inbel bij al mijn andere providers: Freeler, Het Net en KPN-DirectInternet ? (Ik gebruik Windows98 en IE6.0) Alvast hartelijk dank voor elke suggestie hoe ik dit kan oplossen. Wim
  • Waarschijnlijk is de DND dan nog niet up-to-date, kan je hem wel bereiken middels het ipadres?
  • hmmzz... hier: http://www.sidn.nl/sidn/flat/Domeinnamen/Is_de_naam_nog_vrij_/index.shtml?uitgebreid=CHECKED&domein=nfn.nl&zoek.x=21&zoek.y=16 klopt alles. Als ik de domein-naam intik ga ik meteen naar de pagina, als ik http://212.123.128.66 (ip van de ping) doe kom ik bij wish/tiscali uit? ff bellen met de hoster (ticsali dus - good luck) t.
  • Kunnen natuurlijk ook zeer slechte proxy servers zijn daar bij Pretium Telecom.
  • Hartelijk dank voor de suggesties. Ik heb Tiscali gebeld en zij hebben bij hun alles nagekeken en konden geen oorzaak vinden. Zij vermoeden dat de fout toch bij Pretium Telecom moet zitten, omdat alle andere providers geen problemen opleveren. Pretium Telecom beweert echter dat hun instellingen allemaal goed staan, dat zij geen sites wegfilteren en dat de fout aan de andere kant moet zitten. Het bekende kastje en de muur dus. Misschien zijn er andere lezers op dit forum die ook via Pretium Telecom internetten en eens zouden kunnen kijken of zij bij de probleemsite www.nfn.nl kunnen komen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.