Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

webcam + netmeeting

4 antwoorden
  • Hallo, Al enige tijd probeer ik via de webcam met iemand uit Canada te communiceren. Dat lukt tot nu toe niet. Bij degene in Canada werkt alles prima, d.w.z. hij kan wel webcammen via netmeeting met anderen uit zijn omgeving. Ik krijg geen beeld door, ik zie alleen mijzelf als ik op de playknop (=video starten) druk. De optie: extra - video - ontvangen is grijs en niet beschikbaar. Hoe kan dit? De versie van netmeeting is 3.01. Weet iemand hier meer van? Bijvoorbaat dank.
  • Ga eens naar extra > opties > video > Staat dan automatisch video ontvangen aangevinkt? Heb je dat alleen bij diegene uit Canada? t.
  • Ja dat vinkje bij automatisch video ontvangen staat er. Ik heb nog niet met anderen uit Nederland geprobeerd maar dat ga ik binnenkort doen.
  • Ik heb met de buurman geprobeerd via netmeeting contact te krijgen. Nee hoor dat lukt niet. Je kunt wel chatten met elkaar. De buurman kreeg wel contact met een ander, maar dus niet met mij. Als je rechtermuisknop aanklikt dan zie je dattie op pauze staat. Je kunt hem niet van pauze af krijgen. Ik snap er niks van...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.