Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Attachments at random verwijderd

3 antwoorden
  • Regelmatig hoor ik van verschillende ontvangers dat ze een attachment missen die ik ze gestuurd heb. Bij een tweede, soms pas een derde poging lukt het me wel dezelfde attachment over te krijgen. Ik heb chello breedband met bijhorend emailadres, Norton antivirus 2002 en zonealarm pro en gebruik Outlook (full) als emailclient. Voordat ik een kapitaal ga uitgeven aan bellen met Chello :cry: vraag ik me af of het niet bij mij lokaal kan liggen. Iemand die raad weet? Thx.!
  • Als je ook uigaande mail scant kan het zijn dat NAV je attachment er uit knipt. Je kan ter controle een kopie naar jezelf sturen. Kijk ook even bij welk soort attachments dit gebeurt.... t.
  • Thx! Het gaat altijd om Word docs, en uiteindelijk krijg ik ze wel over.... zit dus geen specifiek probleem in de attachement waar NAV van over z'n nek gaat.... NAV geeft ook geen melding..... Zal in het vervolg inderdaad maar altijd naar mijn yahoo account bcc'en om te kijken of ik 'm ook mis. Dat beantwoord dan alleen nog niet de vraag of het bij chello of elders kan zitten.....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.