Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Draadloos internet. Wie heeft hier ervaringen mee ?

3 antwoorden
  • Hebben er hier ook mensen ervaring met draadloos internet ? Zelf woon ik in een gehucht in Friesland, en daar is kabel noch adsl verkrijgbaar, dus ik vind draadloos internet een heel aantrekkelijke optie. Iemand ervaring die hij wil delen met de rest van de forummers ?
  • :roll: Niet zo veel ervaring dus... Het is ook nog best nieuw. Hopelijk komt er nog een reaktie, maar post anders ff een topic op het tweakersforum? Groetjes Wybren.
  • [quote:20c4bacc59="musicom76"]Hebben er hier ook mensen ervaring met draadloos internet ? Zelf woon ik in een gehucht in Friesland, en daar is kabel noch adsl verkrijgbaar, dus ik vind draadloos internet een heel aantrekkelijke optie. Iemand ervaring die hij wil delen met de rest van de forummers ?[/quote:20c4bacc59] Ik hoop het over een paar maanden te weten,want wij krijgen het hier ook. Eerst hadden ze in de gemeente hiereen adsl aktie op touw gezet. Er waren veel mensen die dat wilden,maar Kpn liet niks van zich horen. Toen waren de mensen achter die adsl aktie dat zat en zijn zich ook gaan richten op Wifi. En prompt zegde Kpn toe dat ze bij 300 gegadigden de telefooncentrale in mijn dorp klaar zouden maken voor adsl. Echter ze zullen dat nu nooit meer halen :lol: ,want de meeste mensen willen draadloos internet.Véél sneller dan adsl,en een grotere datalimiet. én voor draadloos internet hebben ze maar 25 personen nodig in een bepaalde omtrek,om het rendabel te maken 8) Ik hoop dat Kpn geen poot meer aan de grond jrijgt wat adsl betreft op plaatsen die ze voorheen ook lieten stikken toen Wifi er nog niet was. Worden ze mooi afgestraft voor hun arrogante gedrag! Maar zo gauw al wifi hier is laat ik het hier wel weten hoe het werkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.