Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

geen email meer verzenden via hccnet

16 antwoorden
 • heb een probleem met versturen van mijn email via het hccnet ben pas geleden aangesloten op een netwerk en nu is het niet mogelijk met outlook mijn post te versturen :cry: moet nu elke keer via webmail werken hoe kun je outlook express zo bewerken dat ik weer kan mailen ik heb al geprobeert om smtp te veranderen in mailhost maar dat werkt niet :cry:
 • Internet je ook met HCCNet. Ik internet met Zonnet en heb mijn SMTP verandert in smtp.zonnet.nl Peter
 • biedt dutchdsl geen smtp aan? lijkt me van wel.. t.
 • [quote:0e66a3212a="teacher"]biedt dutchdsl geen smtp aan? lijkt me van wel.. t.[/quote:0e66a3212a] ?????????????????? Hoe kom je daarbij? Kan je het ff verklaren?
 • omdat hij zijn bericht verstuurd vanaf een dutchdsl ip.... 8) you snap?
 • [quote:a5a8a59a34="teacher"]omdat hij zijn bericht verstuurd vanaf een dutchdsl ip.... 8) you snap?[/quote:a5a8a59a34] I snap, maar je zou toch bijna zeggen dat het inbreuk op iemand privacy is wanneer je dit zomaar gaat melden :D [size=7:a5a8a59a34](zeik modus :wink: )[/size:a5a8a59a34]
 • Over het algemeen kun je alleen maar van een SMTP-server gebruik maken als je of via die provider aangemeld bent op het internet (dus dat je verbinding via die provider is opgezet). Als je via een andere provider verbinding maakt met het internet, moet je ook via die andere provider je emails versturen. Dit betekend echter niet dat de FROM en REPLY TO vlaggen naar de provider moeten verwijzen waarmee je je email daadwerkelijk verzonden hebt.
 • [quote:82f23a1696="teacher"]omdat hij zijn bericht verstuurd vanaf een dutchdsl ip.... 8) you snap?[/quote:82f23a1696] Hoe kom je daarbij?
 • [quote:cc20f99b4f="teacher"]omdat hij zijn bericht verstuurd vanaf een dutchdsl ip.... 8) you snap?[/quote:cc20f99b4f] Ik kan dat namelijk niet zien of zo!
 • *zucht* Ik kan en mag iets meer op dit forum omdat ik moderator ben. Verder geef ik geen complete IP adressen oid; ik noem alleen de dataprovider. (die van mij is xs4all overigens). weer ontopic> de mailserver van hccnet blockt "vreemde" IP adressen ivm open relay spam. t.
 • Zucht: last van astma? :lol:
 • Beste Piet.g: na al die berichten hierboven zal je wel tureluurs zijn - maar toch maar een gewoon antwoord geprobeerd: als je via een netwerk het internet opgaat, dan buurt je bij de internet service provider waarbij het netwerk is aangesloten - en in jouw geval is dat dus duidelijk niet het hccnet. Dan heb je gewoon pech gehad, want met outlook (express) kun je alleen mail versturen via hccnet als je bij hccnet inbelt. Natuurlijk kun je, bij je netwerkbeheerder, een email-adres aanvragen en dat gebruiken voor het verzenden van je berichten - dan kun je desgewenst je hcc-adres gebruiken voor de replies - maar helaas is hccnet nog niet zover dat je binnenkomende post ook automatisch kan worden doorgestuurd naar je netwerk-mailadres.
 • [quote:6a775d8a70="Brbnts rkl"]Beste Piet.g: na al die berichten hierboven zal je wel tureluurs zijn - maar toch maar een gewoon antwoord geprobeerd: als je via een netwerk het internet opgaat, dan buurt je bij de internet service provider waarbij het netwerk is aangesloten - en in jouw geval is dat dus duidelijk niet het hccnet. Dan heb je gewoon pech gehad, want met outlook (express) kun je alleen mail versturen via hccnet als je bij hccnet inbelt. Natuurlijk kun je, bij je netwerkbeheerder, een email-adres aanvragen en dat gebruiken voor het verzenden van je berichten - dan kun je desgewenst je hcc-adres gebruiken voor de replies - maar helaas is hccnet nog niet zover dat je binnenkomende post ook automatisch kan worden doorgestuurd naar je netwerk-mailadres.[/quote:6a775d8a70] Dit slaat nergens op. Ik internet ook niet via HCCNet, verander je de SMTP in die van je internetprovider: alles gaat prima!
 • ik ben bang dat Brbnts rkl gelijk heeft :(
 • [quote:e4f875b934="piet.g"]ik ben bang dat Brbnts rkl gelijk heeft :([/quote:e4f875b934] Stop! Willen jullie een mailtje? :lol: :lol: Dan zullen wij zien wie er gelijk heeft!
 • liever niet want je heb geen virus scan :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.