Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

[E-mail] - leesbevestiging vraag

6 antwoorden
  • Met Outlook2000 kun je een via 'opties' aanvinken 'laten weten wanneer een bericht gelezen is'. De ontvanger krijgt echter dan een melding of de leesbevestiging verstuurd mag worden. Als deze nee zegt, dan weet ik nog niet of het emailtje gelezen is. Is hier een andere oplossing voor, waarbij de ontvanger geen melding krijgt?
  • Als de ontvanger Outlook (niet Express) gebruikt, wordt de leesbevestiging onzichtbaar verstuurd. Met Outlook Express krijgt de ontvanger inderdaad een vraag. Voor zover ik weet, is het niet mogelijk om dit gedrag van de mail-client te beïnvloeden.
  • nee, kan niet. niet op de manier welke jij bedoelt, maar hoe het wel kan: (gebruiken spammers ook vaak, om te kijken of een mailadres bestaat :x ) hoe je het moet doen weet ik niet, maar het is mogelijk, om in je mailing een link naar een plaatje te plaatsen, welke je ergens op een server hebt geplaatst. de ontvanger ziet dan gewoon een plaatje, maar (via een scipt??) kun jij bijhouden, hoevaak dat plaatje opgevraagd is, en dus hoevaak de mail ook gelezen wordt. of je hier iets aan hebt weet ik niet, maar in ieder geval succes, jules
  • Via een betaalde dienst op www.readnotify.com is het moeglijk om te zien of een mailtje gelezen is, wanneer en hoelang het mailtje open stond.
  • Dit werkt natuurlijk alleen als iemands internetverbinding tijdens het lezen open staat. Veel modemgebruikers sluiten eerst de verbinding af voor ze binnengekomen mails gaan lezen.
  • [quote:446bdc16f0="Marcel Fritschy"]Dit werkt natuurlijk alleen als iemands internetverbinding tijdens het lezen open staat. Veel modemgebruikers sluiten eerst de verbinding af voor ze binnengekomen mails gaan lezen.[/quote:446bdc16f0] dan heb je het toch over een progje als outlook (express), en die slaan het gewoon op in de map "te verzenden". lijkt me

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.