Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook express 6 wijzigt zef het wachtwoord?!

5 antwoorden
  • Op mijn notebook met daarop WinXP en outlook express 6, wijzigt outlook zelf het inbel wachtwoord. Ik heb de inbelverbinding geconfigureerd, het wachtwoord op laten slaan en wat schetst mijn verbazing; als ik een verbinding wil maken staat er ineens een 10 letterig wachtwoord i.p.v. mijn 8 letterig eigen wachtwoord (alles in de vorm van asterixen uiteraard) Iemand hier ook wel eens last van gehad?
  • Mijn stiefvader heb het zelfde, hij heeft nog een modem, en telkens als hij internet opgaat dan komt het schermpje van inbelverbinding naar voren. Bij wachtwoord staan dan 12 sterretjes, terwijl er toch echt een wachtwoord instaat van 8 letters, dus wat die overige 4 letters zijn dat weet ik niet. Verbinding werkt trouwens wel perfect, en zolang dat goed werkt maak mij het eigenlijk niet uit hoeveel letters er staan, al staan er 20 zolang hij het maar doet.
  • vanaf w2k is dit gedrag volgens mij standaard zodat het "raden" van wachtwoorden nog moeilijker wordt. t.
  • jups das puur zodat je niet kan zien hoeveel letters je evt nodig zou hebben, wilde je het gaan kraken ....
  • Fijn dat ik dat weet, ik heb twee maanden geleden een heel weekend lopen zoeken hoe dat kon :-? Nou ja, eigen schuld hé had ik mijn vrienden op het forum maar moeten raadplegen :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.