Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

hoe poort in te stellen in ZoneAlarm 4.0?

5 antwoorden
  • ik wil voor mijn ftp server 'n andere poort dan 21 instellen via "Expert Rules" kom ik er niet uit er zijn teveel termen die ik niet begrijp en waar ik dus ook niet goed mee om kan gaan als iemand mij hierin kan helpen .... heel graag alvast bedankt
  • Volgens mij kan dat niet middels ZA, dit is een "application based" firewall en je kan dus regels instellen voor welke applicaties welke toegang hebben, dit kan niet op poort-niveau. Waarom geef je je ftp-server niet de rechten om als server vanaf internet benaderbaar te zijn?
  • [i:7219e1d2f3][b:7219e1d2f3]Waarom geef je je ftp-server niet de rechten om als server vanaf internet benaderbaar te zijn?[/b:7219e1d2f3][/i:7219e1d2f3] dat lijkt me 'n stuk eenvoudiger de vraag vervolgens is ..... hoe doe ik dat? :-? ik gebruik de BPFTP server bedankt voor je reactie :)
  • Als je je ftp-server opstart zou ZA met de vraag moeten komen of je toestaat dat de ftp-server als server vanaf het internet benaderbaar is. Anders even door de lijst met bekende programma's voor ZA zoeken naar de ftp-server en een akkoord geven voor de juiste rechten.
  • oh bedoel je dat?? :wink: dat heb ik natuurlijk gedaan ik wil alleen de server op 'n andere poort maar misschien maak ik 'n probleem van niks :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.