Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Microsoft Outlook

11 antwoorden
  • Hallo, Ik gebruikte altijd Outlook Express, maar wil nu Microsoft Oulook gebruiken. Toen ik bij O.E. op het icoontje klikte maakte hij direct verbinding met internet, maar als ik nu op M.O. klik krijg ik geen verbinding maar de onderstaande foutmelding: [color=blue:0d916278e3] Bij taak pop.alwaysaccess.nl - Bezig met verzenden en ontvangen is een fout (0x800CCC0D) opgetreden: Kan de e-mailserver niet vinden. Controleer de servergegevens in de accounteigenschappen.[/color:0d916278e3] Wat doe ik fout...... Intruder
  • waarschijnlijk doe je niets fout maar loop je aan tegen het brakke Outlook. Ook bij mij komen dergelijke bespottelijke foutmeldingen voor met de regelmaat van de klok. Wat je kan proberen is het account verwijderen, restart en opnieuw invoeren. Mischien dat hij t pikt. Zo niet; accepteer de irritante meldingen of kies een niet microsoft product als e-mail client; bijvoorbeeld Thunderbird van Mozilla.
  • Norton AV op je pc? [url=http://support.microsoft.com/?kbid=813514]OL: Error 0x800ccc0d or 0x800ccc0f When Receiving and Sending E-Mail[/url].
  • nou ik denk dat er gewoon geen verbinding wordt gemaakt ... Als je eerst handmatig verbinding zou maken, zou het er dan ook komen te staan...?
  • FoXiERotjEknoR, Dat denk ik dus zelf ook, want als ik eerst verbinding maak met internet, en klik dan op het icoontje van M.O. dan doet hij het wel. Hoe krijg ik dit goed :oops: Intruder
  • Je kan onder "extra -> opties en dan zoeken naar inbelaccounts. Daar kun je aangeven of hij zelf moet gaan bellen of dat hij moet wachten tot je zelf een verbinding maakt.
  • ik gebruik zelf geen outlook ... Maar staat er bij de opties van outlook ook niet ergens zo'n vinkje om de instellingen van internet explorer te gebruiken, net als in express? ... En als je dan gewoon een standaardverbinding aangesteld hebt staan, zou die die moeten nemen ... Maar jah zoals gezegd, ikke alleen OE, die ik niet gebruik ...
  • Het schiet op als ik nu op het icoontje van M.O. klik krijg ik wel verbinding. Maar ik krijg ook nog steeds een pop-up window met de melding: [color=blue:4619922e79] Voortgang van verzenden en ontvangen..... 0 van de 1 taken zijn voltooid. Bij taak pop.alwaysaccess.nl - Bezig met verzenden en ontvangen is een fout (0x800CCC0D) opgetreden: Kan de e-mailserver niet vinden. Controleer de servergegevens in de accounteigenschappen.[/color:4619922e79] Intruder
  • hmmm lijkt mij dattie iets niet binnengehaald krijgt ... Je weet zeker dat dat pop adres goed is van alwaysacces? Dat is bijvoorbeeld niet pop3? Het kan ook zijn dat er een hele grote of een virusmail zit te klemmen... Je kan proberen via de webmail van je alwaysacces die mail te verwijderen.. Dan zou het volgens mij opgelost moeten zijn.
  • inderdaad, ik dacht zelfs dat het mail.alwaysaccess.nl moest zijn.
  • Ik heb het maar even nagekeken, maar het pop adres is zo goed. Met Outlook Express werkt het ook goed, dus dan zou het met Microsoft Outlook toch ook goed moeten werken!!! Intruder

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.