Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

ADSl down at 3813MZ

Anoniem
Gomer
2 antwoorden
 • Y(o)w peepz,

  ik zit nu op school achter de pc te internetten, want ik mis internet zo…

  Mijn ADSl-verbinding van HCCnet Basic is nu down op 3813 MZ, ik kon hele weekend plus vrijdagavond niet internetten, want de ADSl-modem (speedtouch 510) kreeg geen IP-adres maar kon wel verbinding maken met centraleen er worden wel soms data verstuurd en ontvangen, eigenlijk niet zo veel. (100 kb in 3 uur). Als ik in de logboek kijk dan staat er op waarom ADSl-modem geen verbinding kan maken, zo iets van Readon= LCP Down. :-?

  Ik heb even bij HCCnet gekeken, of er medeling voor storing was op 3813 MZ in Amersfoort, maar het staat niet erbij. Dus het kan wel door die modem komen. :(

  De vraag is, hoe kan ik zo'n probleem oplossen? Ik wil wel helpdesk bellen,maar door mijn handicap (doof) is dat niet mogelijk, :). En mijn ouders hebben te druk voor, kortom…het kan hen niets schelen.
  Trouwens, kan het ook zijn dat deze storing uitmaakt van de down-uploadsnelheid-verhoging?

  enneuh, IK WIL WEER EENS GAAN GAMEN OP INTERNET!
  (Dit moest ik effe kwijt, :P )

  Danke,

  Gomer.
 • Wat je kunt proberen: surf naar je router http://10.0.0.138, klik links op 'Advanced' en vervolgens op 'Setup'. In het rechtervenster kun je dan klikken op 'Restore default', en tenslotte (linksboven) op 'Save all'. Lost dat iets op?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.