Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

kun je na afgesloten planet dsl nog ergens anders heen?

Anoniem
Capone
4 antwoorden
 • holaatjes peepz …

  Ik heb drie lijnen bij planet, waarvan eentje in mijn eigen huis …

  Das ook gelijk degeen waar ik altijd last mee heb gehad …

  ( de inmiddels 2048/512 abbo, begon met 1 mb ) In het begin mocht ik blij zijn dat ik uberhaupt eens per week kon pielen later mocht ik blij zijn als ik eens per maand kon pielen … volgens de helpdesk waren dit problemen met de centrales … alla .. maar het is dus zelfs na 7 maanden nooit over gegaan …

  Overigens mocht ik natuurlijk wel over de telefoon gebruik maken van hun diensten, echter wel met de overeenkomstige telefoontikken op mijn rekeningen… :-?

  De lijnen bij mijn ouders ( prive ) en op me zaak ( zakelijk duhhh ) hebben er nooit last van gehad en deden het altijd perfect … :roll:

  inmiddels heb ik besloten juridische stappen te ondernemen en weiger ik dus inmiddels alweer 3-4 maanden te betalen, waarop ze het nu dus hebben afgesloten …

  als ik trouwens bel naar de helpdesk kunnen ze er niets overzeggen. Wel dat het nog niet naar een incasso bureau is … ( logisch, want die brengt het uiteindelijk na het niet blijven betalen voor de rechter en dat willen ze niet )
  ik heb nl na de eerste 4 maanden ellende precies bijgehouden wanneer ik wel en niet kon internetten over adsl … Dat bleek na 3 maanden nog geen 15 % te zijn van het totaal aantal geteste keren … :evil:

  Inmiddels wil k toch wel weer eens ergens anders netten dan bij me ouders en op de zaak. Kabel is hier niet mogelijk, gaat de eerste 5 jaar niet gebeuren ook als ik sjelloo mag geloven …

  Kan het zijn dat andere providers mij nu weigeren door de schuld bij planet? … tis toch 80 euro per maand ofzo …

  Het gedeelte voor kpn wat in mijn telefoonrekening is verweven wordt wel gewoon netjes voldaan, aangezien het ook niet daar ligt …

  Zijn al meerdere malen monteurs van beide bedrijven hier geweest en das dan ook het enige waar ze het over eens zijn …

  Maar is planet niet voor een deel van kpn ( bv de irc chatserver van planet is nu ook ondergebracht bij hetnet/kpn en meer van dat soort vaagheidjes)

  Kunnen ze uberhaupt tegenwerpingen geven als ik een aansluiting wil bij een ander adslprobedrieger?

  Mijn gedachte is een bbned abbo ergens, maar dat gaat net zo hard over je kpn lijntje natuurlijk .. dus hoe groot is de macht die planet heeft hierover?

  bij demon en nog zo'n bedrieger heb ik het nagebeld en die konden niets anders vertellen dan gewoon proberen …

  sjah betaal ik dalijk 2 loze abbo's en kan ik nog niet fijn thuis pron downloaden :P

  wie o wie weet wat en hoe en waarom en waar ik veilig op me huidige telefoonlijn een ander dsl abbootje kan nemen?

  grtzzzzzzzzzzzzzzzzz

  big bad foxie :p
 • Niet alle ADSL gaat via KPN. Zonnet heeft bijvoorbeeld ook abonnementen via Versatel. Ook BBnet werkt (ook) met een andere aanbieder.

  Bij KPN kan je je ADSL laten afsluiten. Ze geven echter aan dat pas na 6 weken een andere provider op die lijn wordt toegelaten.

  Ik wacht nog steeds op ingrijpen van de Opta, zodat ik een ander abonnement kan overwegen.

  Verder verwacht ik dat KPN niet moeilijk zal doen. Zij hebben immers hun geld ontvangen. Of de providers informatie over wanbetalers doorgeven aan elkaar betwijfel ik. Dat is ook wettelijk verboden, bovendien betekent een wanbetaler bij de concurent een verslapping van zijn concurentie-positie. En daar wordt Planet dus niet slechter van.
 • nah doen ze ook met mobiele abbo's natuurlijk …

  en melden doen ze bij het BKR, niet bij elkander …


  Maar bij een BBnet abbo betaal je dus niet aan kpn? Maar je hebt wel minimaal een belbasis abbonodig van kpn toch?
 • Waarschijnlijk wel. Maar dat kan je even bij BBnet vragen (of bij zonnet/versatel). Omdat je probleem mbt de betaling niet bij KPN zit, zal dat geen hindernis zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.