Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Kritiek op providers e.a.

Anoniem
teacher
2 antwoorden
 • Het verbaasd mij dat er in het raam van Computer!Totaal Forum index geen appart forum bestaat waar degenen, die daar behoefte aan hebben, hun kritiek, klachten, op-en aanmerkingen kunnen uiten betreffende de (on)tevredenheid over hun leveranciers, vooral op het gebied van service.
  Gezien de zeer vele klachten (honderden!) op sites van RADAR, KASSA enz., enz., zou ik toch verwachten dat juist Computer!Totaal daar gelegenheid voor zou scheppen en aandacht aan zou besteden.
  Het spijt mij te moeten vaststellen dat, ondanks de vragen over dit onderwerp door mij en anderen, Computer!Totaal elke reactie vermijdt. Laat ieder zijn eigen conclusie trekken!
  Ik ben op dit onderwerp gekomen omdat voor mij de maat vol was bij @home en daarom mijn contract heb opgezegd.
  Op zoek naar een ADSL provider heb ik meer of min een keus kunnen maken door het internet af te struinen en een duidelijke indicatie gekregen over de prijzen en wat men er voor terug krijgt en over de klachten die over sommige providers worden uitgestort.
  Als ik dit had gedaan voordat ik mij verbond met @home nu een jaar geleden, dan had ik mij heel wat leed en irritatie kunnen besparen.
  En, beste lezers, laat u niet verleiden door goedkope aanbiedingen, want "goedkoop is duurkoop"!
 • Ik heb nooit gemerkt dat je op dit forum niet terecht zou kunnen met dit soort vragen. Het probleem is vaak dat ze snel vervallen en welles
  iets spelletjes. De één heeft bij provider A totaal geen moeite, terwijl de andere er alleen maar ellende mee heeft. In de computertijdschriften wordt dacht ik ook regelmatig aandacht geschonken aan providers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.