Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

remote desktop

Anoniem
debengel
6 antwoorden
 • Al een tijdje via start -> alle progamma's -> Bureau-accessoires -> Communicatie -> Verbinding met extern bureaublad om toegang te krijgen tot de desktop van een andere pc. Elke keer komt er de fout dat ik geen verbinding met die computer kan maken. Wie weet hoe dit komt en heeft hier een oplossing voor? Misschien een ander progamma? Ik gebruik Windows XP Home Edition.
 • Remote admin (kost geld dacht ik)

  TightVNC Software Dacht ik gratis
 • Achterhalen waardoor die fout komt. Zit een Firewall wellicht in de weg? Eventueel: kijk eens in de logboeken van XP naar eventuele fouten (configuratiescherm\systeembeheer\logboeken\systeem; in het rechter scherm zie je rode rondjes met een wit kruisje). Als je daarop dubbelklikt krijg je details te zien over de foutmelding. Post.
 • iemand ervaring met het proggama Access Remote PC 4.3???
 • [quote:8f0c60f3d4="Menniemaster"]Al een tijdje via start -> alle progamma's -> Bureau-accessoires -> Communicatie -> Verbinding met extern bureaublad om toegang te krijgen tot de desktop van een andere pc. Elke keer komt er de fout dat ik geen verbinding met die computer kan maken. Wie weet hoe dit komt en heeft hier een oplossing voor? Misschien een ander progamma? Ik gebruik Windows XP Home Edition.[/quote:8f0c60f3d4]

  De standaard Externe verbinding van XP werkt alleen met de XPpro versie, je zal toch een ander programma moeten gebruiken zoals eerder is aan gegeven zoals vcn.
 • [quote:991c3d12ea="Menniemaster"]Al een tijdje via start -> alle progamma's -> Bureau-accessoires -> Communicatie -> Verbinding met extern bureaublad om toegang te krijgen tot de desktop van een andere pc. Elke keer komt er de fout dat ik geen verbinding met die computer kan maken. Wie weet hoe dit komt en heeft hier een oplossing voor? Misschien een ander progamma? Ik gebruik Windows XP Home Edition.[/quote:991c3d12ea]

  De standaard Externe verbinding van XP werkt alleen met de XPpro versie, je zal toch een ander programma moeten gebruiken zoals eerder is aan gegeven zoals vcn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord