Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

geen gesprek msn??

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Als ik een gesprek wil voeren op msn is dat vaak onmogelijk,of ik hoor de ander of zij horen mij niet,ik zit achter een router waarvan alle poorten open staan.er staat ook een 2de pc op die router,ik weet niet of dat iets uitmaakt.Met de webcam kan ik wel verbinden en ik heb een directe verbinding met internet,bij de andere pc is het via een niet upnp met beperkte ip,maar deze gebruik ik niet voor msn.Als ik die pc uit zet dan gaat het 6 van de 10 keer wel goed.
  Soms kan hij ook geen verbinding maken met de andere partij.

  Gebruik ook sygate 5.5 pro maar als ik deze uitzet veranderd er ook niks.

  Wie heeft een id?

  Alvast bedankt.
  Rick
 • Gebruik Yahoo Messenger voor gesprekken, files doorsturen en video-contact.
  Ik ben ook geen fan van de layout van de Yahoo messenger maar de techniek is stukken beter. Yahoo wérkt gewoon, MSN is mooier… :roll:
 • Voor audio contact ge bruik ik zelf skype. Prima proggie.
 • Skype moet iemand maar net op z'n PC hebben staan.
  Zo bekend is het niet als Yahoo.

  Bovendien heeft Skype handige spyware installed en wordt het prog binnenkort betaald (staat in de overeenkomst 'het is een beta-prog dat in de toekomst betaald zal worden'.
 • Spyware met skype? Geen last van. Kijk maar s wat msn en icq meelevert.
 • Werkt audio via MSN nu inmiddels bij jou? Bij mij werkt namelijk bijna alles; file transfer en de webcam. Maar audio doet het niet. Krijgt hij geen verbinding opgebouwd. Ik heb een Draytek Vigor 2600 router en alle poorten open gezet die volgens de websites moeten. Maar geen geluid.
 • [quote:4699d8d57a="Ralph Bertram"]Werkt audio via MSN nu inmiddels bij jou? Bij mij werkt namelijk bijna alles; file transfer en de webcam. Maar audio doet het niet. Krijgt hij geen verbinding opgebouwd. Ik heb een Draytek Vigor 2600 router en alle poorten open gezet die volgens de websites moeten. Maar geen geluid.[/quote:4699d8d57a]

  Maak voortaan even een nieuw topic aan, zo'n kick is niet echt handig.
 • Yep. Geen nut zo een bejaard topic te openen. Start liever een nieuwe. groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.