Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Voorwaarden webhost

Anoniem
FoXiERotjEknoR
7 antwoorden
 • Ik zit te denken aan een bepaalde webhost.. Er is weinig over het bedrijf te vinden op internet. Ik heb hun voorwaarden even zitten bekijken. Dat is vrij nieuw voor me, maar het gaat hier toch om een aanzienlijk bedrag..

  Nu viel me het volgende op:

  "[b:75c9ee96bb]Het is de webhost toegestaan om tussentijds de voorwaarden te wijzigen[/b:75c9ee96bb]. Client dient er rekening mee te houden dat veranderingenop de Voorwaarden geen reden zijn voor vervroegde contract-beëindiging of achterstand van betaling."

  Is zoiets normaal in webhost-wereld? En hoeveel waarde moet ik eraan hechten?

  (Wat zijn andere belangerijke zaken die meestal vergeten worden?)
 • volgens mij gelden de voorwaarden voor jou op het moment dat je een contract met ze afsluit. Zij moeten dan aan de voorwaarden voldoen zoals die waren op de datum van afsluiten. Mocht een bedrijf derhalve de voorwaarden wijzigen dan mogen de wijzigingen niet in jou nadeel zijn.

  ik denk dat dit logisch is. ik zou in ieder geval met een nederlands bedrijf in zee gaan. wanneer het over een hoop geld lijkt het mij veilig om voor eigen land te kiezen. dit in verband met juridische kwesties.

  d.
 • Elk bedrijf heeft in de voorwaarden staan dat het bedrijf eenzijdig de voorwaarden mag aanpassen. Denk aan Energie bedrijven, Water, Gas, KPN, Je verzekeringen.

  Maar het is niet zo gebruikelijk dat er wordt bedongen dat je je afgesproken periode (van meerdere jaren?) moet volmaken.
  Volgens mij moet je bij het eenzijdig wijzigen van voorwaarden boetevrij het contract kunnen ontbinden.

  Zabbie
 • Dit slaat helemaal nergens op! De algemene voorwaarden moeten wel rechtsgeldig zijn en er is geen enkele rechter die dit dan ook zal accepteren.

  Algemene voorwaarden kunnen altijd gewijzigd worden maar dit moet altijd worden aangekondigd zodat je de nieuwe voorwaarden kunt accepteren of niet.

  Een host die dit in zijn voorwaarden heeft staan zou ik persoonlijk links laten liggen.
 • meestal staat het er wel degelijk in, maar dan onder een andere paragraaf. En zeg zelf vrijwel niemands leest daadwerkelijk de algemene voorwaarden.

  Maar inderdaad zoals webhostingtalk al zegt, ze moeten er dan wel beide instaan.
  Dus 1 dat het altijd kan worden gewijzigd, ook tijdens het contract.
  en dan 2 dat het dan alleen wel bij alle klanten moet zijn aangekondigd.
  Meestal staat er dan ook bij dat je het recht hebt om op te zeggen op het moment dat je het er niet mee eens bent.
 • Duidelijk niet aan beginnen is mijn uitdrukkelijk advies!!
 • [quote:239f7a0cf5="Wiep Corbier"]Duidelijk niet aan beginnen is mijn uitdrukkelijk advies!![/quote:239f7a0cf5]

  Daar kan ik het helemaal mee eens zijn, een zeer duidelijk advies Wiep!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord