Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Overgestapt van HCCnet naar kabel (Wanadoo)...

Anoniem
El-Broosha
2 antwoorden
 • Tja, eindelijk is het dan zover….WEG met die vermaledijde telefoontikken….Het juk van KPN is afgeworpen (nou ja, voor wat betreft internetten dan)
  HCCnet was altijd mijn provider.Met veel plezier en weinig problemen, dat wel… Hulde hiervoor. Omdat ik vrij afgelegen woon was en is de ENIGE andere oplossing: kabel via Casema/Wanadoo. Sinds kort is dit aangesloten en dit werkt supersnel, dat moet ik zeggen.Mijn vragen zijn als volgt.:
  -Email binnenhalen op mijn oude Email-naam via Wanadoo gaat supersnel.
  Email versturen via mijn oude Email-naam via Wanadoo gaat NIET. Ik ben dan verplicht wederom gebruik te maken van HCCnet en dus van telefoontikken….HOE kan ik dit veranderen. Ik had wel graag mijn oude emailadres willen behouden.
  -De verbinding van Wanadoo geeft aan 10 Mbps. Klopt zoiets en hoe kan ik dat controleren.
  -Ik heb een broadbandrouter aangeschaft: SWEEX LB000021: Is zoiets makkelijk aan te sluiten en te configureren en waar moet ik op letten?
  -Ik heb reeds een ISDN aansluiting liggen door heel het huis: Is deze kabel met (zelf aangebrachte) ISDN-stekkertjes ook te gebruiken als router-verbinding? De stekkertjes zien er namelijk hetzelfde uit?
  Met dank.
 • bij de accont van hccnet de smtp gegevens van wanadoo neer zetten

  smtp.wanadoo.nl

  niet de smtp gegevens van hccnet
  werkt bij mij in ieder geval

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.