Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

waar zit bestand door outlook 'onthouden' e-mailadressen

Anoniem
Falconetti
4 antwoorden
 • ook als je ze niet opslaat als contactpersoon, 'onthoudt' Outlook e-mailadressen die je hebt ingetikt. Een of een paar letters tikken en er worden een of meer voorstellen gedaan.

  wie weet waar (in welk bestand) deze e-mailadressen worden verzameld?

  alvast bedankt

  Gert
 • Zal vast wel ergens in het register staan, net als de laatste documenten die je hebt geopend, de laatste commando's bij start -> uitvoeren en de laatste url's die je in je webbrowser hebt ingetikt.
 • Soms is het erg handig als je direct wat meer info plaatst: welke OS, versie van programma, etc.
  In principe doet Outlook dat niet. Voor alle duidelijkheid ik praat nu dus over Outlook en niet over Outlook Express!
  Outlook of OE is gekoppeld aan Internet Explorer.
  Als je de volgende mapjes leeg maakt dan is alles weg:
  -Cookies
  -Geschiedenis
  -Temp
  -Temporary Internet Files
  -Recent (in deze mapje zit het lijst van recent gedane zaken op het PC zoals doc., etc)

  Als je wil dat niets meer onthouden wordt dan doe je het volgende: open IE, tabje Extra, kies Internet Opties, in nieuwe venster kies tabje Inhoud. Klik vervolgens op AutoAanvullen.. . Je krijg een nieuwe venster, haal daar alle vinkjes weg.
  Je kan ook alles snel ‘poetsen’ met het mini programma Disk Cleaner. Je zet deze op je PC, je vinkt alles aan en iedere keer als je stop met internet gebruik je even Disk Cleaner. Alles is dan ‘schoon’.
  Je kan Disk Cleaner hier downloaden: http://www.pcworld.com/downloads/file_download.asp?fid=20100&fileidx=1


  grtz
  Falco
 • bedankt voor de reacties. Een dingetje onduidelijk geweest: ik wil juist graag die verzamelde e-mailadressen zien en kopieren om er alsnog een adressenboekje van te maken. Een vriendin heef dat dus niet gedaan en werkt alleenmet dat intikken van e-mailadressen, maar nu moet er een malinkje uit naar alle bekende e-mailadressen. Dus is de vraag in welk bestand in welke map zouden ze kunnen zitten?

  Het gaat om Outlook 2002 onder Windows 2000.

  Gert

  (en nog een prettige pasen)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord