Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Irritant MSN probleem

Anoniem
onsgeluk
5 antwoorden
 • Hallo mensen!

  Ik heb nu (eindelijk volgens vrienden) MSN aan de praat gekregen. Ik had eerst nog wat installeer problemen (blauwe schermen en erger kwaad).

  Maar nu werkt het. Nou ja, het is wat je werken noemt.

  Ik kon eerst niet inloggen. Maar ik heb de stappen die WinProxy (ik gebruik win proxy) zegt voor Napster, en het werkt nu redelijk (beter als andere instellingen :roll: ).

  Alleen. MSN schopt mij er telkens uit. Het maakt niet uit wanneer.

  Als ik iets schrijf, lees of simpel weg niks doe.

  De firewall en andere beveiligingen van WinProxy staan uit.

  De firewall op de host computer staat op het moment ook uit. Maar geen effect.

  Ik heb ook dergelijke problemen met downloaden. Het houd er vaak mee op.

  Dit is het systeem dat ik heb:

  CPU: AMD Athlon 2600+ XP
  OS: Windows 2000 Server Family :roll:
  RAM: 512 MB DDR SDRam 333 MHz
  10 Base netwerk kabel (en alle goede instellingen).
  MSN 6.1
  IE Laatste updates geinstalleerd.

  Bedankt voor je tijd.
 • Wat doe je dan ook met een server OS als je hem als desktop pc gebruikt (tenminste dat maak ik eruit op)… ?

  Dat je van msn gekicked wordt, is 'heel gewoon', dwz gebeurt bij heel erg veel mensen. Je kan je wachtwoord veranderen, dat helpt vaak (voor een tijdje), en er een AntiSpyware programma overheen gooien.
 • [quote:029d2043fa="turbo-pascal"]Wat doe je dan ook met een server OS als je hem als desktop pc gebruikt (tenminste dat maak ik eruit op)… ?

  Dat je van msn gekicked wordt, is 'heel gewoon', dwz gebeurt bij heel erg veel mensen. Je kan je wachtwoord veranderen, dat helpt vaak (voor een tijdje), en er een AntiSpyware programma overheen gooien.[/quote:029d2043fa]
  Wat ik met een Sever OS doe?

  Ok je hebt gelijk, ik gebruik het als desktop pc…

  Het was de enigste niet Windos 98SE en niet activatie gebonden, legale, OS die ik op CD had. :roll:

  Dus dat ik er nog maar 3 dagen heb maakt niks uit, dat ik gekicked word. En dat het om de 5 minuten gebeurt.

  Oh, en mijn computer (en alle andere computers in mijn netwerk) zijn Spyware vrij. Ik gebruik AdAware, SpyBot Search and Destroy. En nog een aantal andere.

  Bedankt voor je hulp.
 • [quote:cc20f99b4f="turbo-pascal"]Wat doe je dan ook met een server OS als je hem als desktop pc gebruikt (tenminste dat maak ik eruit op)… ?

  Dat je van msn gekicked wordt, is 'heel gewoon', dwz gebeurt bij heel erg veel mensen. Je kan je wachtwoord veranderen, dat helpt vaak (voor een tijdje), en er een AntiSpyware programma overheen gooien.[/quote:cc20f99b4f]

  napster?schaam,schaam…
 • [quote:c20bf135bb="Ripper_alexander"][quote:c20bf135bb="turbo-pascal"]Wat doe je dan ook met een server OS als je hem als desktop pc gebruikt (tenminste dat maak ik eruit op)… ?

  Dat je van msn gekicked wordt, is 'heel gewoon', dwz gebeurt bij heel erg veel mensen. Je kan je wachtwoord veranderen, dat helpt vaak (voor een tijdje), en er een AntiSpyware programma overheen gooien.[/quote:c20bf135bb]

  napster?schaam,schaam…[/quote:c20bf135bb]
  Ik heb geen P2P programma's op mijn PC staan. Ik zei alleen dat ik MSN tot op zekere hoogte aan de praat heb gekregen door de instructies voor Napster te volgen.

  Gewoon om een misvatting te voorkomen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord