Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

<knip>vervanging van Twigger?

Anoniem
Red Dragon
2 antwoorden
  • Hallo mensen, ik werd vandaag door mijn broertje attent gemaakt op een site (die naar mijn mening) veel voordelen heeft ten opzichte van Twigger.nl die ik tot op heden veel gebruikte als ik een keer geen outlook bij de hand had.

    De site is [b:5bfc4fa514]<KNIP>[/b:5bfc4fa514], hier kun je geheel gratis gebruik maken van al je bestaande POP3 mailadressen. Je krijgt een[b:5bfc4fa514] <knip>[/b:5bfc4fa514] account; ook nog eens 15MB ruimte voor de mail en nog meer handige dingen zoals online agenda en contactpersonen-agenda.

    Het aantal POP3 adressen is onbeperkt. Ik vondt dit wel een leuke en zeer handige toevoeging op uw forum en wilde dit delen voor de mensen die binnenkort op vakantie gaan :lol: en dus geen outlook bij de hand hebben.
  • Hé, dat is toevallig, [b:b667ad8f9b]ga ik naar jouw website[/b:b667ad8f9b], surf ik naar jouw forum, en wat zie ik staan:
    [b:b667ad8f9b]Vindt hier alle instructies op het gebied van mijn nieuw project "KNIP". [/b:b667ad8f9b]Heb je alsnog problemen met inloggen, versturen van mail of andere functies binnen deze site, plaats ze dan hier en ik help je zo snel mogelijk!

    Met andere woorden SPAM.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.