Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

lansuite 2003 alias probleem

Anoniem
teacher
2 antwoorden
 • Hoi allen,

  Ik gebruik dsl express van demon. In combinaie met een netwerk met enkele buren delen we ook de mail. Via de systeem naam kunnen we oneindig veel e-mail aliassen aanmaken. ALs oplossing hiervoor gebruik ik een aparte computer waarop lansuit pro 2003 draait. Nu het volgende ik krijg sinds enkele dagen ontzetten veel ongewenste mailtjes tot wel 1000 op een dag van verschillende afzenders binnen. Ook worden wel afzenders van legitieme adressen vanuit het eigen netwerk gebruikt. Sommige berichten bevatten virussen en sommige niet.

  Ik zoek hiervoor natuurlijk een oplossing.

  heeft iemand enig idee waar ik mee moet beginnen? Het blokkeren van een e-mail adres met het generen van regels in outlook hielp alleen tijdelijk. Zodra er een veranderd e-mail adres is dan kan ik weer een regel aanmaken en zo kan ik dus wel oneindig veel regels aanmaken.

  Eigelijk zoek ik dus een oplossing die alle aliassen die niet gebruikt worden binnen het netwerk te blokkeren en alleen diegene toe te staan die wel gebruikt worden. Outlook kan dit wel maar dat is niet handig want ik wil eigelijk vanuit de server (lansuite) alleen de gebruikte aliassen toestaan. En dan heb ik het natuurlijk nog niet eens over de e-mail adressen die buiten mijn systeem naam van demon vallen.

  Mochtewn jullie aanvullende informatie nodig hebbendan geef ik deze graag. Wellicht komenwe met zijn allen tot een oplossing

  groet Trojan

  mijn configuratie hard en software

  pentium 233
  64 mb
  10 gb hd
  win98
  lansuite 2003 pro
 • Deze post kwam ik net ook al tegen ! :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.